وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامه را به منظور توزیع سولرها به متضررین ناشی از باران ها و طوفان های اخیر ولایت ننگرهار با مؤسسۀ خیریه (HHRD)امضأ نمود

nasrat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۷ - ۹:۱۸
mmd

تفاهمنامۀ مذکور بین محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم عبیدالله احمدی سوپروایزر مؤسسۀ خیریه (HHRD)به امضا رسید که براساس آن به (۳۰۰) تن ایتام و خانم های بیوه که از باران ها و طوفان های اخیر در ولسوالی سرخرود ولایت ننگرهار متضرر گردیده بود، سولر و پکه های سولری توزیع خواهند گردید.

قابل ذکر است که ارزش مجموعی تطبیق پروژه متذکره مبلغ دو میلیون و پنج صد و هشتاد و هفت هزار و پنجصد (۲۵۸۷۵۰۰) افغانی می شود، که در ولایت ننگرهار تطبیق می گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۳:۲۶
Background image

امر نشرات: کمک پنجاه (۵۰) چپرکت برقی با وزارت امور شهداء و معلولین

به اساس تلاش های ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین مؤسسه نداء الخیر کشور ترکیه به تعداد پنجاه چپرکت برقی را به این وزارت کمک نمود.

از این تعداد، (۲۰) چپ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۰:۲۵
Background image

از اجراآت و کارکردهای مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین بررسی همه جانبه بعمل آمد

هیئت مؤظف وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم عتیق الله نیازی و محترم محمد یاسین ادیب کارمندان آن ریاست همراهی می. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۰:۶
Background image

امضای تفاهمنامه همکاری به ارزش بیشتر از (۵) میلیون افغانی میان وزارت امور شهداء و معلولین و بنیاد خیریه نصیر

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از ایتام و خانم های بیوه تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۵) میلیون و (۸۲) هزار و (۷۸۰) افغانی با بنیاد خیریه نصیر امضاء نمود که بر اساس آن برای (۲. . .

BACK TO NEWS