وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت ایتام تفاهمنامۀ را با مؤسسۀ امداد نور امضأ نمود

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ - ۱۳:۵۵
mmd

بر اساس این تفاهمنامه دوصد (۲۰۰) تن ایتام در ناحیۀ هفدهم شهر کابل تحت پوشش قرار می‌گیرند، که برای آنان مصؤنیت غذایی تأمین و زمینۀ آموزش های مختلف نیز فراهم می‌گردد. علاوه بر این، خدماتی در راستای توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های آنان ارائه خواهد شد تا آنان بتوانند به سوی خودکفایی اقتصادی گام بردارند.

این تفاهمنامه میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس پلان و ارتباط خارجۀ این وزارت و محترم انجنیر ویس عمادی مسؤل مؤسسۀ امداد نور به امضأ رسید.

قابل ذکر است که ارزش مجموعی پروژۀ متذکره مبلغ (۴۳) هزار و (۲۰۸) دالر امریکایی می شود که در هماهنگی با ریاست تنظیم امور خدمات اجتماعی این وزارت تطبیق خواهند گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۱ - ۱۲:۱۸
Background image

جلسۀ اداری در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پنجشیر دایر گردید

به منظور بهبود روند کاری و ارایه خدمات مؤثر به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت، جلسۀ تحت ریاست محترم مولوی  کمال الدین رحیمی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت پنجشیر تدویر یافت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۲:۳۹
Background image

در ولایت خوست برای (۲۵) تن افراد معلول مستحق ویلچر توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت خوست به همکاری بنیاد خیریۀ قمر برای (۲۵) تن معلول مستحق ویلچر توزیع نمودند.

در عین حال آنعده معلولین که ویلچر دریافت نموده بود، از ریاست امور شهدا و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۲:۳۳
Background image

به صد (۱۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت کندز مساعدت های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کندز به همکاری مؤسسه نداء الخیر برای (۱۰۰) تن ایتام مستحق آن ولایت کمک های نقدی توزیع نمود که به هر فرد مستحق مبلغ (۵۰۰۰) افغانی داده شد.

محترم الحاج. . .

BACK TO NEWS