نشست دو جانبه در رابطه به برگزاری محفل سوم دیسمبر

mmd_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۲۹ - ۱۰:۱۲
عکس

نشست دو جانبه در رابطه به برگزاری محفل سوم دیسمبر

هیئت رهبری وزارت دولت در امور شهداء و معلولین با نماینده موسسه (COMAC) در رابطه به تجلیل از روز بین المللی افراد دارای معلولیت( سوم دسمبر) گفتگو و تبادله نظر نمودند.

این نشست که به رهبری ذبیح الله اسحاق‌زی رییس پلان و پالیسی این وزارت در تالار غازی امان‌الله خان دایر گردیده بود، روی چگونگی برگزاری و گرامی داشت صحبت نموده هردو جانب به تفاهم رسیدند تا این روز را در وقت معیین آن با حضور داشت افراد دارای معلولیت از طبقات مختلف دایر نماید تا باشد سهم و مشارکت این قشر در همه عرصه ها محسوس گردد.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۹:۴۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ همکاری را با مؤسسه ترقی و بازسازی افغانستان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای توانمندسازی اقتصادی و ایجاد زمینه‌های خودکفایی به افراد دارای معلولیت، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۱۴۵) هزار دالر با مؤسسه ترقی و بازسازی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۸:۵۵
Background image

فعالیت ها و کارکردهای ریاست امور شهداء و معلولین ولایت زابل مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت

هیئت ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مخدوم ویس الدین جلیلی آمر تفتیش ولایات را که محترم محمد یاسین ادیب کارمند آن ریاست همراهی می نمود، به ولایت زابل سفر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۱:۴۲
Background image

ریاست دعوت و ارشاد وزارت امورشهداء و معلولین از کارمندان مربوطۀ این وزارت امتحان اخذ نمود

ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین، به‌ منظور ارتقای سطح آگاهی دینی کارمندان و تقویت معلومات آنان در زمینه احکام و ارزش‌های اسلامی برنامۀ منظم آموزشی را آغاز کرده است. بر. . .

BACK TO NEWS