محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت نیمروز سفر کرد

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۹:۱۶

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین را که محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد و محترم ملا ابراهیم شاه خلیل آمر ادغام ورثه شهداء و معلولین همراهی می نمود، به منظور احوال جویی از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت به ولایت نیمروز سفر کردند.

محترم وزیر صاحب ضمن بررسی از کارکردها و فعالیت های ریاست امور شهداء و معلولین ولایت نیمروز، با خانواده های شهدای مجرد از نزدیک ملاقات نموده، خواست های آنان را استماع کرده و یک اندازه مساعدت های نقدی نیز به آنان انجام دادند.

همچنان محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با محترم مولوی عبدالمنان محمود والی ولایت نیمروز نیز ملاقات کرد، در این دیدار محترم وزیر صاحب اطمینان دادند که این وزارت با دریافت بودجه تخصیص‌یافته، روند توزیع مساعدت‌های نقدی ماهانه را برای ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در سراسر کشور آغاز خواهد کرد، در عین حال والی ولایت نیمروز نیز در زمینه رسیدگی به مشکلات خانواده‌های ایتام و افراد دارای معلولیت از همکاری همه‌ جانبه اطمینان دادند.

محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد این وزارت اظهار داشت که هدف اصلی سفر محترم وزیر صاحب به ولایت نیمروز، رسانیدن مساعدت های نقدی اختصاص یافته از سوی عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌ الله تعالی به خانواده‌های شهدای مجرد و همچنان باخبری از احوال آنان بوده است و اطمینان داد که در آینده نیز کمک‌های مشابه برای این خانواده‌ها صورت خواهند گرفت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۹:۲۱
Background image

برای یک تن از یتیم مستحق در ولایت کابل یک عراده ریکشا توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از ایتام مستحق با همکاری مؤسسه خیریه جمعیت کمک های انسانی برای یک تن از یتیم نیازمند به نام سبحان‌الله، باشنده ناحیه دوازدهم شهر کابل، یک. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۹:۲۰
Background image

به (۷۵) تن از کارمندان ریاست دیتابیس و سیستم معلوماتی وزارت امور شهداء و معلولین ورکشاپ آموزشی آغاز گردید

ریاست دیتابیس و سیستم معلوماتی وزارت امور شهداء و معلولین، ورکشاپ آموزشی ده (۱۰) روزه را در بخش محاسبه و تأدیات در سیستم جدید الکترونیکی برای (۷۵) تن کارمندان ریاست‌های مرکزی و ولایتی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۹:۱۴
Background image

اجراآت و کارکردهای یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

BACK TO NEWS