به یکصدو پنجاه (۱۵۰) تن از افراد دارای معلولیت در ولایت غزنی ویلچر توزیع گردید

nasrat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ - ۱۰:۵۰
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت غزنی در هماهنگی با یک مؤسسه خیریه به (۱۵۰) تن از افراد دارای معلولیت ویلچر توزیع نمود.

قابل ذکر است که حین توزیع ویلچرهای متذکره مسؤلین ریاست امور شهدا و معلولین ولایت غزنی نیز حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۰:۶
Background image

تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خیریه (ZFA) امضاء گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۵۳) هزار و (۴۲۰) دالر با مؤسسه خیریه (ZFA) امضاء نمود.

تفاهم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۰:۱
Background image

برگزاری سیمینار آگاهی ‌دهی برای (۸۰) تن از افراد دارای معلولیت در ریاست توانبخشی معلولین

سیمینار آگاهی‌دهی دو روزه برای افراد دارای معلولیت، از سوی ریاست توانبخشی معلولین با همکاری مؤسسه خیریه (HHRD)، با حضور محترم مولوی عبدالنافع منتفع رئیس توانبخشی معلولین برگزار گردید.

. . .
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۹:۵۸
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه کمک های کامه (KRC)

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از خانواده های شهداء، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۲۰۰۰۰۰) دالر با مؤسسه کمک های کامه (KRC) امضأ نمود.

تفاهمنامۀ متذکره که میان محترم. . .

BACK TO NEWS