به چهار صد (۴۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین در ولایت کندهار بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۹:۰
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کندهار به هماهنگی یک مؤسسه خیریه برای (۴۰۰)  خانواده شهدا و معلولین کمک‌ های را که شامل شش قلم مواد غذایی می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه توزیع نمودند.

آنعده خانواده‌های شهدا و افراد دارای معلولیت که مساعدت ها را دریافت نموده بود، از توجه و حمایت خاص ریاست امور شهدا و معلولین آن ولایت ابراز قدردانی نموده و خواهان ادامه‌ی چنین کمک‌ها در آینده نیز شدند.

در همین حال، مسئولین ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کندهار اطمینان دادند که در راستای فراهم‌سازی سهولت‌ها و امکانات بیشتر زندگی برای ایتام، خانم‌های بیوه و افراد دارای معلولیت تلاش‌های‌شان را همچنان ادامه خواهند داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۹:۴
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور تکمیل نمودن دو بست خالی امتحان رقابتی برگزار نمود

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین به‌ منظور تکمیل دو بست خالی، که یکی آن در ریاست امور مالی و حسابی بالمقطع و دیگری بست رسمی در ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین می‌باشد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۸:۵۹
Background image

فعالیت‌ های ریاست امور کارکنان وزارت شهداء و معلولین مورد تقدیر قرار گرفت

وزارت کار و امور اجتماعی حدود یک ماه پیش، روند ارزیابی فعالیت‌ها و کاکردهای ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین را آغاز کرده بود که امروز طی جلسۀ گزارش نهایی این ارزیابی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۲۲
Background image

آمر جدید در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان معرفی گردید

به اساس حکم و لزوم دید مقام وزارت امور شهداء و معلولین محترم مولوی عبدالاحد مسرور به‌ عنوان آمر جدید امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به کارمندان معرفی و به کار آغاز نمود.

در این. . .

BACK TO NEWS