به تعداد (۴۵۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهدا و معلولین بسته های مواد خوراکی دریافت نمود

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۰:۴۱
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت از یتیمان و بهبود زندگی آنان، به هماهنگی مؤسسه خیریه      (HHRD) برای (۴۵۰) تن ایتام مستحق ولایت کابل، کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج و مواد خوراکی دیگر می شد، به گونۀ عادلانه و منظم توزیع نمودند.

حین توزیع کمک ها، محترم ملا مطیع الله ابوالمختار آمر نظارت از تطبیق پروژه های وزارت، محترم سید شیرین آغا نمایندۀ ریاست تنظیم خدمات اجتماعی و محترم همایون نوری معاون مؤسسه (HHRD) حضور داشتند و از روند توزیع مساعدت ها به مستحقین نظارت همه جانبه بعمل آوردند.

قابل ذکر است که وزارت امور شهدا و معلولین پیش از این نیز در هماهنگی با مؤسسه خیریه متذکره در بیشتر ولایات کشور به هزاران تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین در بخش های مختلف کمک های لازم انجام داده اند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS