به تعداد (۱۱۴) تن از دانش آموزان برنامه های فنی و حرفوی امتحان شان را سپری نمودند

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۲۰

به تعداد (۱۱۴) تن از ایتام و معلولین که در مرکز حمایوی ورثۀ شهداء و معلولین در شش حرفه مختلف از جمله ترمیم کمپیوتر، یخچال، ایرکندیشن، موترسایکل، جنراتور، موبایل، وسایل برقی خانگی و همچنان حرفه خیاطی مصروف فراگیری آموزش های حرفوی هستند، امتحان شان را در دو بخش نظری و عملی امتحان سپری نمودند.

قابل ذکر است که حین اخذ امتحان متذکره، مسؤلین مرکز حمایوی ورثۀ شهداء و معلولین و همچنان استادان حرفه های متذکره حضور داشتند

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۰:۱۰
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی (LRD)

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت ایتام و ایجاد تسهیلات زندگی برای آنان، تفاهمنامۀ همکاری را با مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی (LRD) امضأ نمود.

تفاهمنامۀ متذکره به ارزش مجموعی (. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۹:۳۵
Background image

توزیع کمک های زمستانی برای (۳۰۰) تن‌ افراد مستحق در ولایت بامیان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به همکاری یک مؤسسه خیریه برای(۳۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های زمستانی را که شامل کمپل و البسه می شد، به گونۀ عادلانه و منظم توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۹:۲۸
Background image

جلسۀ به منظور چگونگی ترتیب طرح تشکیلاتی و تعیین بودجه پیشنهادی وزارت امور شهداء و معلولین برای سال مالی (۱۴۰۵) برگزار گردید

جلسۀ به منظور ترتیب طرح تشکیلاتی و بودجه پیشنهادی وزارت امور شهداء و معلولین برای سال مالی ۱۴۰۵، تحت ریاست محترم مولوی کلیم الله افغان رئيس عمومی مالی و اداری برگزار گردید.

در این جلسه. . .

BACK TO NEWS