از اجراآت مالي و اداري ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بادغیس بررسی همه جانبه بعمل آمد

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۹:۱۵

هیئت مؤظف وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم ویس الدین جلیلی، محترم علي جان محمدی و محترم امین الله امینی کارمندان آن ریاست همراهی می نمود، بررسی کارکرد ها و فعالیت های انجام شده در سال مالی ۱۴۰۳ از سوی ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بادغیس را به اتمام رسانید.

هیئت متذکره چگونگی خدمات ارائه ‌شده به ورثۀ شهداء و افراد دارای معلولیت، روند تثبیت و ثبت آنان، پرداخت مساعدت های نقدی ماهانه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین و سایر امورات اداری آن ریاست را به گونه همه‌ جانبه تفتیش و بررسی، با برخی خانواده های شهداء نیز از نزدیک ملاقات کرده و مشکلات و خواست های آنان را استماع نمودند.

قابل یادآوریست که پیش از این نیز اجراآت و فعالیت های ریاست های امور شهداء و معلولین شماری از ولایات دیگر نیز مورد بررسی همه جانبه قرار گرفته بود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۹
Background image

معینان و رؤسای وزارت امور شهداء و معلولین در سیمینار سه روزۀ مسؤلین وزارتخانه ها در ولایت کندهار اشتراک نمودند

در سیمینار سه روزۀ که برای مسؤلین وزارتخانه ها در ولایت کندهار برگزار شده بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهداء و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۲
Background image

به چهار صد (۴۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های زمستانی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین با رسیدن فصل زمستان به منظور حمایت ورثۀ شهداء و افراد دارای معلولیت، با هماهنگی یک مؤسسه خیریه به چهارصد (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد بی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۱
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و بنیاد خیریه نصیر

ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت ایتام، با بنیاد خیریه نصیر امضأ نمود که بر اساس آن برای صد (۱۰۰) تن ایتام ولایت کابل کمک های. . .

BACK TO NEWS