توزیع بسته های مواد خوراکی برای (۲۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت پروان

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۶ - ۱۰:۱۲

کمک های متذکره که شامل مواد غذایی، بسته های عیدی و قرطاسیه باب می شد، از سوی ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پروان با هماهنگی مؤسسه اچ، اچ، آر، دی برای (۲۰۰) تن ایتام مستحق آن ولایت توزیع گردید.

محترم مولوی عبدالاحد سعد رئیس امور شهدا و معلولین ولایت پروان از همکاری مؤسسه متذکره ابراز قدردانی نموده و از مؤسسات خیریه دیگر نیز خواست تا برای این قشر نیازمند مساعدت های بیشتری را فراهم نمایند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

به (۷۰۰) تن از افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی بهتر به نیازمندی های روزمرۀ خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۷۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه، معلولین و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۷
Background image

امضای تفاهمنامه های همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی

ریاست پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از (۹۳۳) تن ایتام مستحق در ولایات ننگرهار و لغمان تفاهمنامه های همکاری را به ارزش مجموعی (۳۵) هزار و (۹۶۵. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۲
Background image

به (۲۹) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار وسایط نقلیه زرنج توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۲۹) تن از ایتام و افراد معلول مستحق وسایط نقلیه زرنج توزیع نمودند تا آنان از این طریق بتوانند به خودکفایی و. . .

BACK TO NEWS