پنج صد تن معلول و خانم های مستحق بیوه در ولایت بامیان مساعدت دریافت نمودند

nasrat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۱۴:۴۸
mmd

به پنج صد تن معلول و خانم های مستحق بیوه در ولایت بامیان به ارزش مبلغ سیصد و پنجاه هزار (۳۵۰۰۰۰) افغانی لوازم پوشاک توزیع گردید.

در مراسم توزیع کمک های متذکره که در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان برگزار گردیده بود در آن محترم الحاج مولوي عبدالله سرحدي والی ولایت بامیان، در ملاقات با ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت در نظام اسلامی از تأمین حقوق آنها اطمینان داد و از خانم های بیوه خواست تا حجاب را به شکل درست آن مراعت نمایند.

در این برنامه همچنان محترم شاه ولي احمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان در رابطه به رسیدگی به مشکلات ورثه شهدا و معلولین و همچنان در رابطه به تداوم کمک ها به این قشر تعهد نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS