پالیسی وزارت امور شهداء و معلولین تدوین و به چاپ رسید

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۹:۱۹
mmd

به اساس حکم مقام وزارت امور شهداء و معلولین در پرتو پالیسی عمومی امارت اسلامی، پالیسی جدید وزارت امور شهداء و معلولین به منظور ارایه خدمات بهتر و مؤثر به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت، تدوین و چاپ گردید.

پالیسی متذکره که به زبان های پښتو و دری از سوی ریاست پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین، به همکاری کمیته مؤظف وزارت ترتیب گردیده است، هدف آن تنظیم بهتر امور خدمات و فراهم‌ سازی سهولت‌ های لازم به قشر نیازمند جامعه می‌باشد، همچنان در این پالیسی تمام حقوق مادی و معنوی ایتام، خانم های بیوه و معلولین در نظر گرفته شده است.

قابل یادآوریست که با تطبیق این پالیسی، خدمات به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت به ‌صورت عادلانه، شفاف و مؤثر عرضه خواهد شد و در زندگی آنان تغییرات مثبت رونما گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۳:۱۳
Background image

توزیع کمک های مواد خوراکی به (۶۵۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۶۵۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۳:۹
Background image

جلسۀ شورای رهبری وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند برگزار گردید

جلسۀ شورای رهبری تحت ریاست محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین، با اشتراک محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۳:۵۱
Background image

به (۳۰) تن از افراد معلول مستحق در ولایت بامیان ویلچر توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به منظور رسیدگی به مشکلات معلولین، به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۳۰) تن از افراد دارای معلولیت ویلچر توزیع نمودند، علاوه بر آن به هر مستحق مبلغ (۱. . .

BACK TO NEWS