وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور توزیع مواد خوراکی و غیر خوراکی برای ایتام، زنان بیوه و معلولین با مؤسسه (KRC) امضأ نمود

nasrat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ - ۱۲:۲
mmd

براساس این تفاهمنامه به طور مجموعی یازده صدو بیست و نه (۱۱۲۹) تن از ایتام، زنان بیوه و معلولین در ولایت ننگرهار تحت پوشش قرار می گیرد که بر بنیاد آن مواد خوراکی از قبیل آرد، روغن، دال، مکرونی، بوره، نمک و نخود و همچنان مواد غیر خوراکی از قبیل قرطاسیه باب به یتیمان و معلولین توزیع میگردد.

تفاهمنامۀ مذکور فی مابین محترم ملا صدو خان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم محمد مصطفی کامه وال مسؤل مالی و اداری مؤسسه (KRC) به امضاء رسید.

حین امضای این تفاهمنامه محترم ملا صدو خان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین از مسؤل مؤسسه متذکره اظهار قدردانی نموده و از وی خواست تا به ایتام، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت که قشر نیازمند جامعه هستند زمینه عرضه خدمات بهتر را فراهم نمایند.

محترم محمد مصطفی کامه وال مسؤل مالی و اداری مؤسسه متذکره نیز در رابطه به فعالیت های مؤسسه معلومات ارائه نموده و در زمینه همکاری و هماهنگی در بخش های توزیع کمک ها تعهد نمود.

قابل ذکر است که ارزش مجموعی پروژه متذکره دوصد هزار(۲۰۰۰۰۰) دالر آمریکایی می باشد که در مدت یک سال تکمیل می گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۹:۴۹
Background image

به سیصد (۳۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت ننگرهار بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار ریاست امور شهداء و معلولین آن ولایت به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۳۰۰) تن ایتام مستحق بسته های مواد خوراکی توزیع نمود، کمک های متذکره شامل آرد،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۹:۳۰
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی به (۵۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت لغمان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت لغمان به منظور حمایت از ورثۀ شهداء، به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۵۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج، سایر مواد خوراکی و همچنان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۰:۴۶
Background image

دیدار محترم ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست الوزراء با معین وزارت امور شهداء و معلولین

محترم ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست‌الوزراء، با محترم شیخ‌ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهداء و معلولین، در دفتر کاری اش ملاقات نمود، در این دیدار محترم مولوی سردار. . .

BACK TO NEWS