وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت از خانم های بیوه تفاهمنامۀ را با مؤسسه خیریه إنارة برای افغانستان امضاء نمود

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۸ - ۱۱:۳۴
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین به هدف حمایت از خانم های بیوه و تأمین مواد غذایی برای آنان در ماه مبارک رمضان، تفاهمنامۀ را با مؤسسه خیریه إنارة برای افغانستان امضاء نمود. این تفاهمنامه به ارزش مجموعی (۵۸) هزار و (۵۹۰) دالر امریکایی، میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم اکرام الله صافی مسؤل مؤسسه إنارة برای افغانستان به امضاء رسید، که بر اساس آن برای (۶۰۵) تن خانم های بیوه در ولایت کابل، ده (۱۰) قلم مواد خوراکی و غیر خوراکی تهیه و توزیع می گردد.

قابل یادآوریست که پروژۀ متذکره به هماهنگی ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کابل تطبیق خواهند گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS