محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین به ولایت پنجشیر سفر نمود

nasrat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۳۰ - ۱۵:۴۵
mmd

محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین را که محترم مولوی عبدالاحد سعد رئیس امور شهدا و معلولین ولایت پروان همراهی می نمود، طی سفری به ولایت پنجشیر با برخی ایتام از نزدیک ملاقات نموده و با آنان مساعدت های نقدی انجام دادند.

قابل ذکر است که محترم شیخ صاحب قبلاً هم در برخی ولایات کشور به جویای احوال خانواده های شهدا رفته، مشکلات آنها را از نزدیک بررسی نموده، ضمن مساعدت های نقدی به آنان، در راستای حل مشکلات فرا راه آنها اقدامات لازم نیز انجام داده اند

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی به (۱۰۲) تن از شاگردان برنامه های فنی و حرفوی در مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین

مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین به همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۱۰۲) تن از شاگردان برنامه های فنی و حرفوی بسته های مواد غذایی توزیع نمود، این کمک ‌ها شامل شش (۶) قلم مواد غذایی می شد، که. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۱۶
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی برای (۲۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت ننگرهار

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۰۰) تن ایتام مستحق بسته های مواد خوراکی که شامل آرد، روغن و برخی مواد دیگر می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۹:۱۲
Background image

به (۴۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست تنظیم خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین در راستای حمایت از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد. . .

BACK TO NEWS