سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با بانو سیما غنی یکی از پژوهشگران کشور دیدار نمود

farahmand_admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۱ - ۱۳:۴۹
sima

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست و نامزد وزیر وزارت امور شهدا و معلولین با سیما غنی محقق افغان دیدار نموده و پیرامون چگونگی وضعیت کلی زندگی ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت گفتگو نمودند.

آقای فاروقی در این دیدار به بخش‌های مختلف زندگی ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت اشاره نموده و اظهار داشت که وزارت امور شهدا و معلولین با توجه به وضعیت جنگی کشور و محدودیت منابع در تلاش است تا موثریت خدمات و فعالیت‌های وزارت را افزایش دهند.

آقای فاروقی خاطر نشان نمود که این وزارت در سال جاری تلاش کرده است تا در برابر فساد و برای تامین شفافیت مبارزه جدی نماید.

وی علاوه نمود که اکنون در مرکز و ولایات کمیته‌های تدقیق و بررسی اسناد وثایق فعال بوده و مصروف جداسازی اسناد پاک از ناپاک می‌باشد و تعدادی زیادی اسناد ناپاک شناسایی شده و از پروسه پرداخت‌ها حذف شده است.

 

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین یادآور شد که وظیفه و مسوولیت این وزارت تنها پرداخت حقوق نیست، بلکه این نهاد در تلاش ارایه خدمات مستقیم و غیر مستقیم مانند جلب و جذب و توزیع کمک‌های غذایی و غیر غذایی، باز توان‌سازی، خدمات صحی، ادغام اجتماعی، سرپناه و فراهم سازی زمینه‌های آموزش‌های مسلکی و حرفه‌ای، کاریابی برای اشخاص دارای معلولیت و سایر موضوعات مرتبط نیز می‌باشد.

آقای فاروقی در این دیدار تاکید نمود که کمک‌های جامعه جهانی برای ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت بسیار ناچیز بوده و بسنده نیست.

وی اظهار امیدواری نمود که این کمک‌ها با توجه به وضعیت کشور افزایش پیدا کند و تلاش شود تا این کمک‌ها به طور درست مدیریت و همچنان سطح موثریت آن نیز بالا برده شوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۴۵
Background image

توزیع کمک های مواد خوراکی به (۶۰) خانوادۀ شهداء در ولایت نیمروز

 ریاست امور شهداء و معلولین ولایت نیمروز با هماهنگی ریاست آماده گی مبارزه با حوادث آن ولایت، کمک های را که شامل سه قلم مواد خوراکی می شد، به (۶۰) خانواۀ شهداء در ولسوالی دلارام به گونۀ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۴۳
Background image

به (۱۲۳۰) خانوادۀ شهداء و افراد دارای معلولیت در ولایت سمنگان برنامه های فنی و حرفوی راه اندازی می گردد

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی و توانمند سازی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه را به ارزش (۲۷۷) هزار و (۶۸۶) دالر با مؤسسه همکاری با اطفال افغانستان (ASCHIANA) امضاء. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۸:۳۷
Background image

کارکردها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

BACK TO NEWS