به (۱۲۳۰) خانوادۀ شهداء و افراد دارای معلولیت در ولایت سمنگان برنامه های فنی و حرفوی راه اندازی می گردد

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۴۳

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی و توانمند سازی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه را به ارزش (۲۷۷) هزار و (۶۸۶) دالر با مؤسسه همکاری با اطفال افغانستان (ASCHIANA) امضاء نمود، که بر اساس آن برای (۱۲۳۰) خانوادۀ شهداء و افراد دارای معلولیت در ولایت سمنگان در بخش های خیاطی، پرده دوزی، پروسس سبزیجات، تولید آچار، رُب، مُربا و بخش های دیگر از سوی استادان مسلکی در مدت هفت و نیم ماه آموزش داده می شود، در اخیر به اشتراک کنندگان برنامه ها، وسایل و امکانات لازم برای شروع کسب و کار در اختیار آنان قرار داده می شود.

این تفاهمنامۀ همکاری میان محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت و محترم انجنیر محمد یوسف نوابی رئیس مؤسسه متذکره به امضاء رسید و پروژۀ آن در هماهنگی با ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان تطبیق می گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۳
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات به کارمندان رسماً معرفی گردید

بر اساس حکم مقام عالی ریاست ‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد و لزوم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوی میر احمد منیر به‌ عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۰
Background image

رئیس امور شهداء و معلولین ولایت باغیس به ولسوالی‌های بالامرغاب و غورماچ سفر کرد

محترم مولوی عبدالحق حقانی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت باغیس به منظور بررسی وضعیت خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت و جویای احوال آنان به ولسوالی های بالا مرغاب و غورماچ آن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۲۴
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت نیمروز به کارمندان رسماً معرفی گردید

بر اساس حکم مقام عالی ریاست ‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد و لزوم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم قاری عبدالسلام به‌ عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و. . .

BACK TO NEWS