رئیس جدید ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین معرفی گردید

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۹:۱۲

به اساس حکم مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پيشنهاد و لزوم دید مقام وزارت امور شهداء و معلولین محترم مولوی ثناء الله فرقانی به عنوان رئیس جدید ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین از سوی محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهداء و معلولین به کارمندان آن ریاست معرفی و به کار آغاز نمود.

در این برنامه معرفی، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوی شاه محمد دوست رئيس دفتر مقام وزارت، محترم مولوی سردار محمد حبیب رئیس خدمات، حفظ و مراقبت، محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی، محترم ملا شیر محمد صمیم رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کابل، برخی آمرین و کارمندان وزارت اشتراک داشتند.

محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی در صحبت های خویش از فعالیت‌ها و کارکردهای ارزندۀ محترم ملا صدوخان حق‌ شناس که پیش از این به عنوان رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین ایفای وظیفه می‌نمود، قدردانی به عمل آورده وی را شخص فعال، کارکن، منظم و دارای اخلاق نیکو توصیف کرد و تلاش‌ها و زحمات او را در پیشبرد امورات مربوطه ارزشمند دانست.

همچنان محترم شیخ صاحب امورات ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین را مهم و مسلکی عنوان نموده، از کارمندان آن ریاست خواست تا با رئیس جدید آن ریاست همکاری همه ‌جانبه داشته باشند، از اوامر وی اطاعت نمایند و با هماهنگی کامل، کارها را به‌ طور منظم به پیش ببرند و به رئیس جدید توصیه کرد تا با کارمندان زیر دست خود با شفقت و رفتار نیک برخورد نمایند. 

همچنان معین امور شهداء و معلولین از کارکردها و خدمات ارزندۀ محترم مولوی ثناءالله فرقانی نیز تقدیر بعمل آورده و برای موصوف در پیشبرد مسؤلیت های جدید آرزوی موفقیت نمود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۱:۹
Background image

توزیع کمک های زمستانی برای (۱۳۰) تن افراد مستحق در ولایت پروان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان به منظور حمایت از ایتام و معلولین در فصل سرمای زمستان به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۱۳۰) تن ایتام و معلولین مستحق کمک های زمستانی را که شامل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۱:۷
Background image

به صد (۱۰۰) تن افراد مستحق در ولایت پروان کمک های زمستانی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان با همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۱۰۰) تن از ایتام و معلول مستحق در ولسوالی سالنگ آن ولایت کمک های را که شامل بالون گاز، کمپل و البسه ضروری می شد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۹:۲۸
Background image

تعمیر اداری ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سرپل ترمیم و بازسازی شد

کار بازسازی و رنگمالی تعمیر اداری ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سرپل که چندی قبل آغاز شده بود، امروز به‌گونهٔ کامل به پایان رسید، این اقدام به هدف بهبود وضعیت تعمیر و فراهم‌سازی محیط. . .

BACK TO NEWS