توزیع اجناس خیاطی برای فامیل های شهداء ولایت پروان

mmd_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۴ - ۱۴:۳۳
1

توزیع اجناس خیاطی برای فامیل های شهداء ولایت پروان

 

برای ۱۱ تن از فامیل‌های ورثه شهدای حمله انتحاری ۲۶ سنبله ولایت پروان، مواد ضروری خیاطی از قبیل ماشین خیاطی، تکه، تار و غیره توزیع گردید.

این کمک ها جهت بدیل معیشت و بلند بردن اقتصاد این فامیل ها از طرف وزارت دولت در امور شهداء و مفلولین به همکاری موسسه COMAC صورت گرفت، که در هنگام توزیع اجناس یاد شده معاون مقام ولایت و آمر امور شهداء و معلولین ولایت پروان حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۹:۳
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۴۵۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از خانواده‌های شهداء، رسیدگی درست و به‌موقع به نیازهای روزمره آنان و فراهم‌سازی زمینه زندگی بهتر برای قشرهای آسیب‌پذیر جامعه، با همکاری مؤسسه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۹:۲۹
Background image

به (۴۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت و رسیدگی به نیازهای اولیه آنان، به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه، افراد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۹:۴۹
Background image

به (۳۵۰) تن از افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی به مشکلات و نیازمندی های خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت با همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۳۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های. . .

BACK TO NEWS