به پنج فامیل متضرر از جنگ در ولایت میدان وردک کمک صورت گرفت

sadiq_admin
شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۸ - ۸:۵۸
s

به پنج فامیل متضرر از جنگ در ولایت میدان وردک کمک صورت گرفت

به سلسله کمک ها برای فامیل های آسیب دیده از جنگ، این بار آمریت امور شهدا و معلولین ولایت میدان وردک با همکاری موسسه COMAC، همراه با ۵ فامیل مستحق مواد خوراکی مساعدت نمود

این بسته های کمکی که مواد خوراکی و سایر ضروریات شامل آن بود، با حضورداشت آمر امور شهدا و معلولین این ولایت و نماینده موسسه COMAC، به فامیل های نیازمند توزیع گردید.

قابل تذکر است که، این نوع کمک ها به رهبری و همآهنگی وزارت امور شهدا و معلولین و از جانب موسسه COMAC برای آنعده از فامیل های مردمان ملکی صورت می‌گیرد که در جریان جنگ ها عضوی فامیل شان شهید، زخمی یا هم زیان بزرگ مالی به آنان رونما شده باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۹:۳
Background image

رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار با رئیس مستوفیت آن ولایت ملاقات نمود

محترم قاری شمس الامین زهیر رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار به‌ منظور تسریع و تسهیل در روند پرداخت مساعدت‌های نقدی ماهانه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین، با محترم مولوی محمد رفیق. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۹:۱
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۱۰۰) تن افراد مستحق در ولایت کابل

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کابل به منظور رفع نیاز های اساسی ایتام، خانم های بیوه و معلولین با هماهنگی مؤسسه خیریه (YAAR) برای (۱۰۰) تن از افراد مستحق ولایت کابل، کمک های را که شامل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۹:۳
Background image

به (۲۷) تن ایتام مستحق در ولایت بغلان مساعدت های نقدی توزیع گردید

ریاست شهدا و معلولین ولایت بغلان برای (۲۷) تن ایتام مستحق، کمک‌های نقدی توزیع نمود.

در هنگام توزیع این کمک‌ ها، محترم مولوی احسان‌الله عابد رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بغلان با. . .

BACK TO NEWS