وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامه را با کمیته بین المللی نجات (IRC) امضاء نمود

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۹:۹
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامه را به ارزش مجموعی مبلغ (۱۵۷) هزار و (۸۰۸) دالر با کمیته بین المللی نجات (IRC) امضاء نمود.

تفاهمنامه متذکره میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهدا و معلولین و محترم شیرین حسن ابراهیم رئیس کمیته بین المللی نجات (IRC) برای افغانستان امضاء گردید که بر اساس آن برای (۵۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین که تازه از ایران به ولایت هرات عودت نموده ‌اند، کمک های نقدی توزیع می گردد، این کمک ‌ها با هدف تأمین نیازمندی‌های ابتدایی و تسهیل ادغام مجدد عودت‌کنندگان در جامعه صورت می گیرد.

همچنان برای (۱۱۴۴۰) تن دیگر از عودت‌ کنندگان، برنامه ‌های آگاهی‌ دهی در زمینه چگونگی دریافت خدمات ضروری راه‌اندازی می ‌گردد تا آنان بتوانند به‌طور مؤثر از برنامه‌های حمایتی بهره‌ مند شوند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۰:۱۰
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی (LRD)

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت ایتام و ایجاد تسهیلات زندگی برای آنان، تفاهمنامۀ همکاری را با مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی (LRD) امضأ نمود.

تفاهمنامۀ متذکره به ارزش مجموعی (. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۹:۳۵
Background image

توزیع کمک های زمستانی برای (۳۰۰) تن‌ افراد مستحق در ولایت بامیان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به همکاری یک مؤسسه خیریه برای(۳۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های زمستانی را که شامل کمپل و البسه می شد، به گونۀ عادلانه و منظم توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۹:۲۸
Background image

جلسۀ به منظور چگونگی ترتیب طرح تشکیلاتی و تعیین بودجه پیشنهادی وزارت امور شهداء و معلولین برای سال مالی (۱۴۰۵) برگزار گردید

جلسۀ به منظور ترتیب طرح تشکیلاتی و بودجه پیشنهادی وزارت امور شهداء و معلولین برای سال مالی ۱۴۰۵، تحت ریاست محترم مولوی کلیم الله افغان رئيس عمومی مالی و اداری برگزار گردید.

در این جلسه. . .

BACK TO NEWS