ورثه شهداء ولایت لغمان از بسته های کمکی مستفید شدند

mmd_admin
شنبه ۱۳۹۸/۶/۳۰ - ۱۰:۱۶
۲

ورثه شهداء ولایت لغمان از بسته های کمکی وزارت دولت در امور شهداء و معلولین مستفید شدند

به ارزش ۴۵۰۰۰۰ هزار افغانی بسته های مواد غذایی و لوازم ضروری به ورثه شهداء در ولایت لغمان کمک شد.

این بسته های مواد خوراکی و غیر خوراکی که به همکاری موسسه COMAC صورت گرفته است شامل آرد، برنج، روغن، نخود، لوبیا، بوره و مایع ظرف شویی، صابون و پودر کالاشویی می‌باشد؛ با حضور داشت آمر امور شهداء و معلولین ولایت لغمان و والی این ولایت برای ۴۰ تن از فامیل‌های شهداء توزیع گردید.

سلسله کمک های وزارت دولت در امور شهداء و معلولین برای قربانیان جنگ همه روز در مرکز و ولایات ادامه دارد.

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۹:۲۳
Background image

جلسۀ به منظور ایجاد سهولت‌ های لازم در راستای ارایه خدمات به مراجعین در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید.

بر اساس حکم مقام عالی ریاست‌ الوزراء مبنی بر جلوگیری از بوروکراسی اداری و فراهم‌ سازی سهولت‌ های لازم برای مراجعین در وزارتخانه ها و ادارات، این جلسه در وزارت امور شهداء و معلولین. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۹:۱۶
Background image

جلسۀ شورای رهبری وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند برگزار گردید

جلسۀ شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین تحت ریاست محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با اشتراک محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم شیخ. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۹:۱۹
Background image

پالیسی وزارت امور شهداء و معلولین تدوین و به چاپ رسید

به اساس حکم مقام وزارت امور شهداء و معلولین در پرتو پالیسی عمومی امارت اسلامی، پالیسی جدید وزارت امور شهداء و معلولین به منظور ارایه خدمات بهتر و مؤثر به ایتام، خانم های بیوه و افراد. . .

BACK TO NEWS