دیدار نامزد وزیر و سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با سفیر و نماینده دایمی افغانستان در ملل متحد

farahmand_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۱۵ - ۱۳:۴۶
دیدار

پوهنمل حمیدالله فاروقی نامزد وزیر و سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با آقای غلام محمد اسحق‌زی سفیر و نماینده‌ دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد دیدار و در باره‌ی مسایل مرتبط با ورثه‌ی شهدا و اشخاص دارای معلولیت بحث و تبادل نظر نمودند.

آقای فاروقی، ضمن سپاسگزاری از حضور آقای اسحق‌زی در مقر این وزارت، در باره‌ی برنامه‌ها، فعالیت‌ها، دستاوردها و چالش‌های فراروی وزارت امور شهدا و معلولین در راستای ارایه خدمات به ورثه‌ی شهدا و اشخاص دارای معلولیت به نماینده دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد معلومات داد و افزود که این وزارت در تلاش تأمین شفافیت و بهبود خدمات رسانی به ورثه‌ی شهدا و اشخاص دارای معلولیت است

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین افزود که وزارت امور شهدا و معلولین در مطابقت با قانون حقوق و امتیازات ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت و در هماهنگی با نهادهای ذیربط ملی و بین المللی، زمینه‌های بازتوانی، تحصیلی و اشتغال‌زایی را برای اشخاص دارای معلولیت فراهم ساخته است، اما این همه، با توجه به آمار رو به افزایش اشخاص دارای معلولیت و ورثه‌ی شهدا در جامعه، کافی به‌نظر نمی‌رسد.

آقای فاروقی گفت که این وزارت به دلیل محدودیت‌های بودجوی و مقروضیت سال‌های گذشته، با چالش عمده در اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های خویش مواجه بوده که حل آن چالش‌ها، مستلزم دریافت حمایت‌های مالی و تخنیکی از سازمان‌های بین‌المللی و مخصوصا سازمان ملل متحد است.

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین، از نماینده‌ی دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد خواست تا در گفتگوها و مذاکرات دیپلماتیک با نمایندگان کشورهای منطقه و جهان در سازمان ملل متحد، موضوعات مرتبط به اشخاص دارای معلولیت و ورثه‌ی شهدا را در نظر داشته و از آنها خواهان همکاری‌های همه‌جانبه در این خصوص باشند.

آقای غلام محمد اسحق‌زی نماینده دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد نیز در این دیدار، از در نظر گرفتن موضوعات مرتبط با اشخاص دارای معلولیت و ورثه‌ی شهدا در اجندای گفتگوها و مذاکرات دیپلماتیک شان با نمایندگان کشورهای دیگر در سازمان ملل متحد، به سرپرست این وزارت اطمینان داد و افزود که در خصوص ایجاد صندوق تعاونی نیز با مسوولان ذیربط در سازمان ملل متحدر در نیویارک صحبت خواهند کرد.

نماینده دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد، موضوع ادغام، بلند بردن مشارکت افراد داری معلولیت و ورثه‌ی شهدا و تغییر فرهنگ و ادبیات اجتماعی در برخورد با آنها را مهم خوانده و وعده سپرد تا در این خصوص نیز از همکاران بین‌المللی و سازمان ملل متحد درخواست کمک و حمایت‌های مالی و تخنیکی نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۵:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت فراه سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین که در حال حاضر در سفر به ولایات غربی کشور به سر می‌برد، پس از دیدار با خانواده های شهدای مجرد و افراد دارای معلولیت در ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۹:۱۶
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت نیمروز سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین را که محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد و محترم ملا ابراهیم شاه خلیل. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۸:۵۴
Background image

برنامۀ نیاز سنجی آموزشی برای کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین راه اندازی گردید

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برنامۀ نیاز سنجی آموزشی را با هماهنگی انستیتوت خدمات ملکی به کارمندان این وزارت برگزار نمودند.

در برنامه که به همین منظور در تالار عمومی. . .

BACK TO NEWS