جهت انسجام نهاد های افراد دارای معلولیت ایجاد یک فدراسیون ملی نیاز مبرم به شمار می‌رود

sadiq_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۸ - ۸:۴۶
ds

جهت انسجام نهاد های افراد دارای معلولیت ایجاد یک فدراسیون ملی نیاز مبرم به شمار می‌رود

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با مشاور رییس جمهور در امور شهدا و معلولین و نمایندگان افراد دارای معلولیت دیدار نمود.‌

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با عمراخان منیب مشاور رییس جمهور در امور شهدا و معلولین روی چگونه گی پیشرفت کارهای فدراسیون دیدار و صحبت نمودند.

در نخست آقای منیب روی نحوه انسجام نهاد ها و شیوه کاری فدراسیون صحبت کرده و گفتند: با ایجاد فدراسیون ملی معلولین می‌توانیم همه نهادها را زیر یک چتر واحد جهت ارایه خدمات و ارتباطات بهتر با قشر معلولین بسیج نماییم زیرا نهادهای دارای معلولیت یک بازوی مستحکم در تامین شفافیت و آوردن اصلاحات به وزارت می‌باشند و نقش و همکاری آنان با این اداره یک نیاز مبرم پنداشته می‌شود.

سپس حاجی احمد شاه اعظمی نماینده افراد دارای معلولیت روی یک پلان آگاهی عامه در رابطه به فدراسیون یاد شده و چگونگی دایر نمودن سیمینارها به سطح زون ها صحبت کردند.

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین ضمن اشاره به ارزشمندی فدراسیون ملی معلولین گفتند: وزارت همیشه در تلاش آن است تا بتواند همه نهادها را زیر یک چتر واحد منسجم سازد که وزارت یک حامی و همکار قوی در تشکیل و پیشبرد کاری فدراسیون مذکور می‌باشد.

آقای فاروقی گفت، مهم ترین اصل در این فدراسیون داشتن یک اساس نامه جامع و کامل می‌باشد که حمایت مالی و عضویت اشخاص دارای معلولیت در آن نقش موثر در قانونمند سازی آن می باشد تا اشخاص دارای معلولیت در سایه آن یک زندگی بهتر و آسایش برتری را داشته باشند.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۴۰
Background image

به (۹۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین در ولایت بادغیس بسته های مواد غذایی توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۹۰۰) خانوادۀ شهدا و افراد دارای معلولیت آن ولایت بسته های مواد خوراکی که شامل شش قلم مواد خوراکی می شد، بهگونۀ شفاف و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۶
Background image

به منظور تقویت هماهنگی بیشتر و بهبود روند کاری در ریاست امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین جلسۀ اداری برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین و با حضور آمرین و کارمندان بخش های مربوطه آن ریاست تدویر یافت.

در این جلسه، ابتدا کارمندان،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۲
Background image

امضای تفاهمنامه میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه خیریه (MAPWO)

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور خودکفایی اقتصادی ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامه را به ارزش مجموعی مبلغ (۲۰۰) هزار و (۴۹۰) دالر با مؤسسه خیریه (MAPWO) امضاء نمود که بر اساس. . .

BACK TO NEWS