جهت انسجام نهاد های افراد دارای معلولیت ایجاد یک فدراسیون ملی نیاز مبرم به شمار می‌رود

sadiq_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۸ - ۸:۴۶
ds

جهت انسجام نهاد های افراد دارای معلولیت ایجاد یک فدراسیون ملی نیاز مبرم به شمار می‌رود

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با مشاور رییس جمهور در امور شهدا و معلولین و نمایندگان افراد دارای معلولیت دیدار نمود.‌

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با عمراخان منیب مشاور رییس جمهور در امور شهدا و معلولین روی چگونه گی پیشرفت کارهای فدراسیون دیدار و صحبت نمودند.

در نخست آقای منیب روی نحوه انسجام نهاد ها و شیوه کاری فدراسیون صحبت کرده و گفتند: با ایجاد فدراسیون ملی معلولین می‌توانیم همه نهادها را زیر یک چتر واحد جهت ارایه خدمات و ارتباطات بهتر با قشر معلولین بسیج نماییم زیرا نهادهای دارای معلولیت یک بازوی مستحکم در تامین شفافیت و آوردن اصلاحات به وزارت می‌باشند و نقش و همکاری آنان با این اداره یک نیاز مبرم پنداشته می‌شود.

سپس حاجی احمد شاه اعظمی نماینده افراد دارای معلولیت روی یک پلان آگاهی عامه در رابطه به فدراسیون یاد شده و چگونگی دایر نمودن سیمینارها به سطح زون ها صحبت کردند.

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین ضمن اشاره به ارزشمندی فدراسیون ملی معلولین گفتند: وزارت همیشه در تلاش آن است تا بتواند همه نهادها را زیر یک چتر واحد منسجم سازد که وزارت یک حامی و همکار قوی در تشکیل و پیشبرد کاری فدراسیون مذکور می‌باشد.

آقای فاروقی گفت، مهم ترین اصل در این فدراسیون داشتن یک اساس نامه جامع و کامل می‌باشد که حمایت مالی و عضویت اشخاص دارای معلولیت در آن نقش موثر در قانونمند سازی آن می باشد تا اشخاص دارای معلولیت در سایه آن یک زندگی بهتر و آسایش برتری را داشته باشند.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۹:۲۴
Background image

توزیع کمک ها به منظور خودکفایی اقتصادی، به (۵۰) تن‌ از خانم‌ های بیوه و معلول در ناحیۀ سیزده هم‌ شهر کابل

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت اقتصادی از خانواده‌ های نیازمند و توانمندسازی خانم‌ های بیوه و معلول، با هماهنگی یک مؤسسه خیریه برای (۵۰) تن‌ از خانم‌های بیوه در ناحیه سیزده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۹:۲۲
Background image

در ولایت پکتیا بیش از یک میلیون افغانی به ایتام مستحق توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا با همکاری مؤسسه بین المللی مسلم هندز به (۴۳) تن ایتام مستحق مبلغ یک میلیون (۸۸) هزار و (۶۴۰) افغانی را به (۴۳) تن ایتام مستحق توزیع نمودند، که به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۹:۱۶
Background image

در ولایت بلخ بیش از چهار (۴) میلیون افغانی به خانواده های شهداء و معلولین توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بلخ به همکاری مؤسسه رفاه اسلامی مبلغ (۴) میلیون و (۳۰) هزار افغانی را به عنوان مساعدت های نقدی به (۱۰۰) خانواده مستحق شهداء و معلولین در ولسوالی چمتال. . .

BACK TO NEWS