وزیر دولت در امور شهدا و معلولین با نمایندگان ولایت پروان دیدار نمود

sadiq_admin
Mon, Dec 07 2020 9:49 AM
csc

وزیر دولت در امور شهدا و معلولین با نمایندگان ولایت پروان دیدار نمود

لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین روز یکشنبه، مورخ ۱۶ قوس با نمایندگان معلولین ولایت پروان دیدار نمودند.

در این دیدار که مسعود صافی رییس شورای سرتاسری معلولین نیز اشتراک داشتند. نمایندگان معلولین ولایت پروان مشکلات و خواسته های شأن را به مقام وزارت پیشکش نمودند.

وزیر دولت در امور شهدا و معلولین در این دیدار از شریک سازی استراتژی جامع معلولیت با رییس جمهور نیز یاد نموده و گفت؛ تمام ادارات برای غنی سازی و موثریت بیشتر این استراتژی به استقامت کاری خویش سهم می گیرد.

آقای آریوبی علاوه نمود که از مشکلات معلولین در تمام ولایات از جمله پروان آگاه است و برای رفع مشکلات آنها تلاش خواهد کرد. ایشان تأکید نمود که برای تامین شفافیت ضرورت است که اول باید تمام اسناد بررسی شود و همچنان تمام معلولین باید تذکره الکترونیکی اخذ نمایند.

ایشان همچنان از تلاش ها برای فراهم نمودن تسهیلات باز توانایی، دسترسی به اماکن عامه و مسکن سازی برای افراد دارای معلولیت یاد نمودند.

 

Latest news

Mon, Aug 02 2021 1:49 PM
Background image

The Acting Minister of MMD met with madam Sima Ghani one of Afghan researchers

Professor Hamidullah Farooqi the Acting Minister of MMD visited with Sima Ghani the Afghan researcher, and discussed on living condition of hairs of martyrs and people with disabilities. . .

Tue, Jul 06 2021 2:27 PM
Background image

An awareness program was held about law of prohibiting harassment of women and children

 

On Tuesday July 6, 2021 Professor Hamidullah Farooqi the Acting Minister of MMD attended at awareness program about law of prohibiting harassment of Women and Children, which was. . .

BACK TO NEWS