توزیع بسته های مواد خوراکی‌ و غیر خوراکی برای (۵۰۰) تن ایتام و معلولین در ولایت ننگرهار

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۹:۳۷

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار در راستای حمایت از خانواده های شهداء و معلولین به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) به (۵۰۰) تن ایتام و افراد دارای معلولیت در ولسوالی های چپرهار و خوگیانی آن ولایت کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج و برخی مواد خوراکی‌ و همچنان وسایل حفظ الصحه می شد، به گونۀ عادلانه و منظم توزیع نمودند.

این کمک‌ها با حضور مسئولین ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار و نمایندگان مؤسسه خیریه میان افراد مستحق توزیع گردید.

قابل ذکر است که روز قبل نیز ریاست امور شهداء و معلولین به همکاری همین مؤسسه خیریه، کمک‌های مشابهی را به (۹۰۰) تن ایتام و معلولین در آن ولایت انجام داده بودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۵۴
Background image

تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی امضاء گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت اقتصادی از خانواده های ایتام، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۲۴) هزار و (۴۶۵) دالر با مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی(LRD) امضاء کرد که بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۹:۱۹
Background image

کارکردها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۳
Background image

دو تن از آمرین در وزارت امور شهداء ومعلولین به کارمندان معرفی و به کار آغاز نمود

به اساس لزوم‌ دید و حکم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم الله ‌محمد دوست به حیث آمر پلان، توحید و تحلیل گزارشات در ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین و همچنان محترم خان. . .

BACK TO NEWS