وزارت امور شهدا و معلولین به منظورحمایت ایتام، تفاهمنامۀ را با مؤسسه خیریه (ZFA) امضأ نمود

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۱۴:۲۳
mmd

به اساس این تفاهمنامه به یکهزار(۱۰۰۰) تن ایتام مستحق در ولایات کابل، ننگرهار، کاپیسا، تخار و لوگر در مدت یکسال به ارزش مجموعی (۶۳۷۰۰۰) دالر امریکایی به شکل ربعوار مواد خوراکی و مساعدت های نقدی توزیع می گردد، همچنان برای ایتام متذکره در بخش های صحی و آموزشی نیز خدمات ارایه خواهند گردید.

تفاهمنامۀ متذکره میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم داکتر حمیدالدین یولداش رئیس مؤسسه (ZFA) امضاء گردید که در هماهنگی با ریاست های مربوطۀ این وزارت در مرکز و ولایات تطبیق می گردد.

حین امضای تفاهمنامۀ محترم ملا صدوخان حق شناس از کمک های مؤسسه متذکره ابراز امتنان نموده و از رئیس مؤسسه خواست تا در بخش های مختلف به ایتام و معلولین مساعدت های بیشتر ارایه نمایند، تا باشد از این قشر نیازمند به گونۀ درست حمایت صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۵۶
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت پنجشیر کمک ها توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر با همکاری یک مؤسسه خیریه به (۴۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل برنج می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه توزیع. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۴۷
Background image

به (۲۰۰) تن از ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به ‌منظور حمایت اقتصادی از ایتام، با همکاری مالی مؤسسه خیریه (ZFA) برای (۲۰۰) تن از ایتام مستحق ولایت کابل کمک ‌های غذایی و مواد حفظ‌الصحه توزیع نمودند.

این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۴۳
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۳) میلیون و (۷۰۰) هزار افغانی با مؤسسه (HHRD) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت و همچنین فراهم‌سازی دسترسی آنان به آب آشامیدنی صحی، تفاهمنامۀ همکاری را به. . .

BACK TO NEWS