ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پکتیکا به همکاری بنیاد خیریه نصیر در ولسوالی های متا خان، یوسف خیل، یحیی خیل، زرغون شهر، جانيخيل آن ولایت به (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین مساعدت توزیع نمود، که هر فرد مستحق مبلغ صد (۱۰۰) دالر امریکایی را به عنوا

nasrat_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۸ - ۱۴:۲۵
mmd

حین توزیع مساعدت ها، محترم مولوی محمد نبی وهاج رئیس امور شهدا و معلولین ولایت پکتیکا از مسؤلین بنیاد خیریه متذکره اظهار امتنان نموده و از آنها خواست که به کمک های خویش در ولایت پکتیکا تدوام بخشیده تا آنعده ایتام، خانم های بیوه و معلولینی که تا هنوز مساعدت دریافت ننموده اند، آنها نیز از کمک ها مستفید شوند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۹:۱۵
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۴۵۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از خانواده‌های شهداء، رسیدگی درست به نیازهای روزمره آنان و فراهم‌سازی زمینه زندگی بهتر برای قشرهای آسیب‌پذیر جامعه، با همکاری مؤسسه بین المللی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۷
Background image

رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین با رئیس عواید شاروالی ملاقات کرد

محترم مولوی کلیم‌الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین، با محترم مفتی شرافت رئیس عواید شاروالی ملاقات نمود که در جریان این دیدار، محترم مولوی محمد امین درویش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۰:۴۶
Background image

امضای تفاهمنامهٔ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه بین‌المللی (HHRD)

وزارت امور شهداء و معلولین، به‌ منظور حمایت و رسیدگی به نیازمندی های خانوادهای شهداء و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامهٔ همکاری را با مؤسسه خیریه (HHRD) به ارزش مجموعی بیش از یک میلیون و. . .

BACK TO NEWS