معین حمایوی و عرضه خدمات وزارت امور شهدا و معلولین با سفیر سازمان همکاری های اسلامی مقیم کابل دیدار کرد

nasrat_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۳/۱ - ۱۴:۱۰
mmd

مولوی شیخ عبدالحکیم حقانی معین حمایوی وعرضه خدمات وزارت امور شهدا و معلولین بامحمد سعیدالعیاش سفیر سازمان همکاری های اسلامی مقیم کابل دردفتر کاری اش ملاقات نمود.

در این دیدار محترم محمد سعیدالعیاش سفیر سازمان همکاری اسلامی روی مساعدت ها به افراد دارای معلولیت، یتیمان و بیوه ها صحبت نموده و مبلغ سی هزار دالرآمریکایی را غرض همکاری به یتیمان و بیوه ها به عنوان مساعدت تقدیم نمود.

مولوی شیخ عبدالحکیم حقانی معین حمایوی و عرضه خدمات وزارت امور شهدا و معلولین ازهمکاری این سازمان اظهار قدردانی نموده افزود: ما به مساعدت شما به دیده قدر می نگریم و از شما می خواهیم تا صدای این قشر مظلوم ( بیوه ها، یتیمان و افراد دارای معلولیت) را به سمع موسسات و نهاد های خیریه که با سازمان همکاری های اسلامی ارتباط دارند تا در این شرایط دشوار با آنها همکاری و مساعدت نمایند.

همچنان محمد سعید العیاش سفیر سازمان همکاری اسلامی از ادامه مساعدت ها به افراد نیازمند تعهد نموده و اطمینان داد که پیام آقای شیخ عبدالحکیم حقانی را به شکل درست به سمع نماینده گان کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی می رساند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۴۰
Background image

به (۹۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین در ولایت بادغیس بسته های مواد غذایی توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۹۰۰) خانوادۀ شهدا و افراد دارای معلولیت آن ولایت بسته های مواد خوراکی که شامل شش قلم مواد خوراکی می شد، بهگونۀ شفاف و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۶
Background image

به منظور تقویت هماهنگی بیشتر و بهبود روند کاری در ریاست امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین جلسۀ اداری برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین و با حضور آمرین و کارمندان بخش های مربوطه آن ریاست تدویر یافت.

در این جلسه، ابتدا کارمندان،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۲
Background image

امضای تفاهمنامه میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه خیریه (MAPWO)

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور خودکفایی اقتصادی ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامه را به ارزش مجموعی مبلغ (۲۰۰) هزار و (۴۹۰) دالر با مؤسسه خیریه (MAPWO) امضاء نمود که بر اساس. . .

BACK TO NEWS