به تعداد ۵۰۰ بسته کمکی هلال احمر ترکیه به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت در ولایت کابل توزیع گردید

nasrat_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۳/۱ - ۱۰:۳۳
mmd

هلال احمر کشور دوست ترکیه در هماهنگی با وزارت امور شهدا و معلولین برای ۵۰۰ خانواده شهدا و افراد دارای معلولیت بسته های خوراکی توزیع نمودند.

این بسته های کمکی با حضور داشت محترم مولوی عبدالرزاق آخند معین برنامه ها و هماهنگی وزارت امور شهدا و معلولین و جهاد ارگین‌آی سفیر کشور ترکیه مقیم کابل و تحسین یازن امدادگر ترکی صورت گرفت.

در نخست محترم مولوی عبدالرزاق آخند معین برنامه ها و هماهنگی وزارت امور شهدا ومعلولین از کشور دوست ترکیه بابت کمک های بشردوستانه شان اظهار سپاس و قدردانی نموده و از نیازمندی مردم افغانستان به کمک های بشری یادآوری نموده و خواستار کمک های بیشتر به مسحقین گردید.

جهاد ارگین‌آی سفیر کشور ترکیه ضمن همدردی با ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت بر روابط بیشتر با دولت افغانستان تاکید نموده و وعده سپرد که این  کمک ها به مردم افغانستان به خصوص ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت ادامه خواهد داشت.

قابل یاد آوری است که بسته های توزیع شده شامل برنج، لوبیا، مکرونی، شکر، چای، رُب، بسکویت، روغن و گوشت بوده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۴:۰
Background image

به (۵۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت کاپیسا کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری یک موسسه خیریه، به (۵۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل شش قلم مواد خوراکی می شد، په گونۀ شفاف و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۳:۵۷
Background image

به منظور حمایت اقتصادی به صدها خانوادۀ مستحق در ولایت سرپل مساعدت توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سرپل با همکاری مؤسسه حمایت اطفال، برای صدها خانواده شهداء و افراد دارای معلولیت، در راستای تقویت خودکفایی اقتصادی مبلغ بیشتر از (۴) میلیون و (۶) هزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۹:۴۳
Background image

پایان مؤفقانۀ ورکشاپ آموزشی بخش های محاسبه و تأدیات برای (۷۵) تن از کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین

ریاست دیتابیس و سیستم معلومات وزارت امور شهداء و معلولین ورکشاپ آموزشی ده‌ روزه را در بخش‌های محاسبه و تأدیات در سیستم جدید الکترونیکی برای (۷۵) تن از کارمندان مرکزی و ولایتی برگزار. . .

BACK TO NEWS