سرپرست ریاست عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین معرفی شد

farahmand_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۹:۱۶
معرفی

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست و نامزد وزیر وزارت امور شهدا و معلولین با حضور نمایندگان شورای ملی، مشاوران رییس جمهور، اعضا هییت رهبری، کارمندان و سایر اشتراک کنندگان، ضیاالحق فضلی را به عنوان سرپرست ریاست عمومی مالی واداری این وزارت معرفی نمود.

آقای فاروقی اظهار امیدواری نمود که با جذب جوانان و کدرهای متخصص در ادارات دولتی روند حکومت داری خوب بهبود یافته و خدمات موثر و به موقع به شهروندان ارایه خواهد شد.  وی علاوه نمود که نیروی بشری متخصص در کنار قوانین و سیستم‌ها، عامل موثر  پیش‌رفت بوده و می‌توانند وضعیت را مطلوب سازند.

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین در این محفل همچنان خاطر نشان نمود که ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت کسانی اند که برای افغانستان و برای حفاظت ارزش‌ها و تمامیت ارضی کشور قربانی داده است و مسوولیت همه ماست که در قبال آنها مسوولیت قانونی و میهنی خویش را انجام دهیم.

آقای فاروقی تعهد سپرد که به تداوم تلاش هایش، وضعیت زندگی ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت را بهبود داده و به آن ها رسیدگی همه جانبه با توجه به امکانات و منابع موجود خواهد نمودند.

عمرا خان منیب و مولوی محمد سردار ځدران  مشاوران ریاست جمهوری، خالد اسد نماینده مردم در مجلس نمایندگان نیز صحبت نموده و از تقرر جوانان در ادارات دولتی اظهار امیدواری نموده و تاکید نمودند که از توانمندی و انرژی جوانان برای رفع چالش ها و بهبود خدمات استفاده شوند. آنها همچنان بر وحدت و هماهنگی تاکید نموده و از همه خواستند که در شرایط حاضر در کنار نیروهای امنیتی و دفاعی کشور بایستد.

در پایان ضیاالحق فضلی سرپرست ریاست عمومی مالی و اداری نیز صحبت نموده و وعده نمود که به تداوم تلاش های وزارت در راستای مبارزه با فساد، الکترونیکی سازی خدمات و پرداخت به موقع حقوق ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت تلاش خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۹
Background image

جلسۀ به‌ منظور چگونگی اعمار کمپلکس تعلیمی برای ایتام، در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

وزارت امور شهداء و معلولین  به‌ منظور حمایت بهتر از ایتام، فراهم‌سازی زمینه آموزش معیاری و ایجاد فرصت‌های بهتر تعلیمی برای آنان، جلسۀ کاری را با نمایندگان مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۰:۵۷
Background image

برنامۀ آگاهی دهی پیرامون اهمیت و تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر به کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

در برنامۀ که به همین منظور از سوی ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین در تالار عمومی این وزارت تدویر یافته بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۸:۵۲
Background image

صدها تن از افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی دریافت کردند

به منظور حمایت اقتصادی از خانواده‌های شهداء و افراد دارای معلولیت، رسیدگی به مشکلات آنان و کمک به تأمین نیازهای اولیه زندگی، وزارت امور شهداء و معلولین با همکاری یک مؤسسه خیریه، برای (۴. . .

BACK TO NEWS