دیدار نامزد وزیر و سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با سفیر و نماینده دایمی افغانستان در ملل متحد

farahmand_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۱۵ - ۱۳:۴۶
دیدار

پوهنمل حمیدالله فاروقی نامزد وزیر و سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با آقای غلام محمد اسحق‌زی سفیر و نماینده‌ دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد دیدار و در باره‌ی مسایل مرتبط با ورثه‌ی شهدا و اشخاص دارای معلولیت بحث و تبادل نظر نمودند.

آقای فاروقی، ضمن سپاسگزاری از حضور آقای اسحق‌زی در مقر این وزارت، در باره‌ی برنامه‌ها، فعالیت‌ها، دستاوردها و چالش‌های فراروی وزارت امور شهدا و معلولین در راستای ارایه خدمات به ورثه‌ی شهدا و اشخاص دارای معلولیت به نماینده دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد معلومات داد و افزود که این وزارت در تلاش تأمین شفافیت و بهبود خدمات رسانی به ورثه‌ی شهدا و اشخاص دارای معلولیت است

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین افزود که وزارت امور شهدا و معلولین در مطابقت با قانون حقوق و امتیازات ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت و در هماهنگی با نهادهای ذیربط ملی و بین المللی، زمینه‌های بازتوانی، تحصیلی و اشتغال‌زایی را برای اشخاص دارای معلولیت فراهم ساخته است، اما این همه، با توجه به آمار رو به افزایش اشخاص دارای معلولیت و ورثه‌ی شهدا در جامعه، کافی به‌نظر نمی‌رسد.

آقای فاروقی گفت که این وزارت به دلیل محدودیت‌های بودجوی و مقروضیت سال‌های گذشته، با چالش عمده در اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های خویش مواجه بوده که حل آن چالش‌ها، مستلزم دریافت حمایت‌های مالی و تخنیکی از سازمان‌های بین‌المللی و مخصوصا سازمان ملل متحد است.

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین، از نماینده‌ی دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد خواست تا در گفتگوها و مذاکرات دیپلماتیک با نمایندگان کشورهای منطقه و جهان در سازمان ملل متحد، موضوعات مرتبط به اشخاص دارای معلولیت و ورثه‌ی شهدا را در نظر داشته و از آنها خواهان همکاری‌های همه‌جانبه در این خصوص باشند.

آقای غلام محمد اسحق‌زی نماینده دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد نیز در این دیدار، از در نظر گرفتن موضوعات مرتبط با اشخاص دارای معلولیت و ورثه‌ی شهدا در اجندای گفتگوها و مذاکرات دیپلماتیک شان با نمایندگان کشورهای دیگر در سازمان ملل متحد، به سرپرست این وزارت اطمینان داد و افزود که در خصوص ایجاد صندوق تعاونی نیز با مسوولان ذیربط در سازمان ملل متحدر در نیویارک صحبت خواهند کرد.

نماینده دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد، موضوع ادغام، بلند بردن مشارکت افراد داری معلولیت و ورثه‌ی شهدا و تغییر فرهنگ و ادبیات اجتماعی در برخورد با آنها را مهم خوانده و وعده سپرد تا در این خصوص نیز از همکاران بین‌المللی و سازمان ملل متحد درخواست کمک و حمایت‌های مالی و تخنیکی نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۹:۲۹
Background image

توزیع کمک های مواد خوراکی به (۴۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین در ماه مبارک رمضان به منظور حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان به همکاری یک تاجر ملی به (۴۰۰) تن از ایتام،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۰:۶
Background image

به (۲۰۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین مساعدت توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به همکاری مؤسسه خیریه (ZFA) به (۲۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل تحایف عیدی و مقدار پول نقد می شد، به گونۀ شفاف و منظم توزیع نمودند.

در توزیع کمک های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۰:۵
Background image

به منظور خودکفایی اقتصادی به (۱۰۰) تن ایتام و معلولین در ولایت بامیان وسایل و ابزار کاری توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با همکاری مؤسسه مطالعات ستراتژیک و پالیسی افغانستان برنامه‌ های آموزشی فنی و مسلکی را در بخش‌های خیاطی، زراعت، سیستم‌های سولری و نلدوانی برای (۱۰. . .

BACK TO NEWS