معین مسلکی و تخنیکی وزارت امور شهدا و معلولین برخی از وارثین شهدا و افراد دارای معلولیت را در نواحی شهر فیض آباد ولایت بدخشان از نزدیک ملاقات نمودند

nasrat_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۵ - ۹:۱۴
mmd

محترم مولوی عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی وزارت امور شهدا و معلولین و هیئت همراه اش وضعیت وارثین شهدا و معلولین را در نواحی شهر فیض آباد از نزدیک بررسی و مشکلات آنها را استماع نمود. در این سفر هیئت متذکره ضمن ملاقات با وارثین شهدا و افراد دارای معلولیت با آنها مساعدت های نقدی نیز انجام داد.

خلیل‌ الرحمن مجاهد معلول بیست ‌و چهار ساله‌ که  در جریان جهاد از ناحیه کمر فلج گردیده از امارت اسلامی بخصوص از ارائه خدمات ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بدخشان اظهار خرسندی نموده گفت: "ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بدخشان به اسرع وقت به مشکلات وارثین شهدا و افراد دارای معلولیت رسیدگی لازم انجام داده است."

قابل ذکر است که هدف سفر هیئت مذکور بررسی چگونگی عرضه خدمات شفاف و به موقع به یتیمان، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت عنوان شده و قرار است هیئت متذکره جهت بررسی از چگونگی ارائه خدمات به وارثین شهدا و افراد دارای معلولیت به ولایات تخار، کندز و بغلان نیز سفر نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۷ - ۸:۴۴
Background image

هيئت مؤظف وزارت امور شهدا و معلولین برخی از وارثین شهدا و افراد دارای معلولیت را در نواحی ولایت غور از نزدیک ملاقات نمودند

هیئت وزارت امور شهدا و معلولین به سرپرستی محترم الحاج مولوی نورالحق حقانی رئیس نظارت و ارزیابی به ولایت غور سفر نموده بودند؛ پس از بررسی از تمام بخش های اداره مربوطه، به منظور شفافیت در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۳ - ۱۲:۳
Background image

بیست و چهار (۲۴) تن از کارمندان ولایتی وزارت امور شهدا و معلولین، بعد از تکمیل نمودن دورۀ آموزشی سیستم جدید الکترونیکی، تصدیقنامه ها را دریافت نمودند

در برنامه که به همین منظور در وزارت امور شهدا و معلولین تدویر یافته بود در آن محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهدا و معلولین، محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۱ - ۱۵:۵۵
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین طی سفر به ولایت هرات، با والی آن ولایت ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین که به منظور حل مشکلات و چالش های فرا راه ورثۀ شهدا و معلولین و همچنان به منظور بررسی چگونگی عرضۀ خدمات بهتر به ولایت هرات. . .

BACK TO NEWS