محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهدا و معلولین با رئيس بنیاد خیریه قمر ملاقات نمود

nasrat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۴ - ۱۲:۵۹
mmd

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهدا و معلولین با محترم رحمت الله نوروز رئیس بنیاد خیریه قمر در دفتر کاری اش ملاقات نمود، در این ملاقات محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم قاری شاه محمد دوست رئیس دفتر وزارت، محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس تنظیم خدمات اجتماعی، محترم مولوی حیات الله میوند مشاور مقام وزارت و برخی از مسؤلین بنیاد خیریه متذکره حضور داشتند.

طی این ملاقات محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند ضمن یادآوری از مشکلات و چالش های فرا راه ایتام، خانم های بیوه و معلولین گفت: افغان ها پس از چهار و نیم دهه جنگ در کشور مشقت های زیادی را متحمل گردیده و نیاز جدی است تا به آنها مساعدت های بیشتر فراهم گردیده و به گونه درست به مشکلات آنها رسیدگی صورت بگیرد.

وی همچنان تصریح نمود با وجود اینکه امارت اسلامی بودجه هنگفتی را در اختیار این وزارت قرار داده است، اما با در نظرداشت آمار و ارقام بلند ایتام، خانم های بیوه و معلولین به مشکلات آنها به طور کافی رسیدگی صورت نمی گیرد و خواست ما از مؤسسات و نهادهای خیریه اینست تا به این قشر مساعدت های بیشتری را فراهم نمایند.

همچنان طی این ملاقات محترم رحمت الله نوروز رئیس بنیاد خیریه قمر در رابطه به فعالیت ها و کارکردهای بنیاد خیریه متذکره معلومات مفصل ارایه نموده گفت: بنیاد خیریه قمر در ارایه خدمات خویش، ایتام و معلولین را اولویت می دهد و تلاش ما بر اینست تا در هماهنگی با این وزارت به آنان در بخش های ایجاد سرپناه، اشتغال زایی، توزیع مواد خوراکی و همچنان فراهم نمودن بورسیه های تحصیلی خدمات ارایه نماییم.

متعاقبا محترم قاری شاه محمد دوست رئیس دفتر وزارت نیز آمار و ارقام ثبت شده ایتام، خانم های بیوه و معلولین را با رئیس بنیاد خیریه متذکره شریک نموده و از آنها خواست تا به ایتام و معلولین زمینه آموزش های حرفوی، توزیع کمک های غذایی و البسه زمستانی را فراهم نمایند.

همچنان محترم مولوی ثناء الله فرقانی نیز پیرامون مشکلات و چالش های فرا راه ایتام و معلولین صحبت نموده و از آنها خواست تا برنامه های را در راستای رسیدگی به نیازهای اساسی در زمینه رشد و خودکفایی اقتصادی ایتام و معلولین راه اندازی نمایند تا آنها به خودکفایی اقتصادی دست یافته و به مشکلات اقتصادی آنها نقطه پایان گذاشته شوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۴:۴۶
Background image

به (۳۵) تن ایتام و معلولین مستحق در وزارت امور شهدا و معلولین وسایط نقلیه زرنج توزیع گردید

وزارت امور شهدا و معلولین با همکاری یک مؤسسه خیریه، در راستای فراهم نمودن زمینه خودکفایی اقتصادی به ورثۀ شهدا و معلولین، برای (۳۵) تن از افراد معلول و یتیم وسایط نقلیه زرنج توزیع نمود،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۲:۱۷
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی به (۵۶۰) تن افراد مستحق در ولایت ننگرهار

به اساس سعی و تلاش ریاست امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار و حمایت مالی یک مؤسسه خیریه برای (۵۶۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های را که شامل شش (۶) قلم مواد غذایی می شد، په. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۲:۵
Background image

شاگردان برنامه های فنی و حرفوی امتحان عملی شان را در مرکز حمایوی ورثه شهدا و معلولین سپری نمودند

شاگردان برنامه های آموزشی فنی و حرفوی مرکز حمایوی ورثه شهدا و معلولین، در یک فضای سالم آموزشی، امتحان عملی شان را در حضور محترم مولوی احسان الله حقانی رئیس مرکز حمایوی ورثه شهدا و. . .

BACK TO NEWS