محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از ریاست مربوطه این وزارت در ولایت هرات بازدید بعمل آورد

nasrat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۱ - ۸:۳۸
mmd

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین که به منظور رسیدگی به چالش ها و مشکلات فرا راه یتیمان، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت و همچنان بررسی چگونگی ارایه خدمات به آنها به ولایت هرات سفر نموده است، کارمندان و مسؤلین ریاست امور شهدا و معلولین آن ولایت را از نزدیک ملاقات نمود.

موصوف همچنان بامحترم مولوی علاوالدین سعد رئیس امور شهدا و معلولین ولایت هرات نیز ملاقات نموده بعد از استماع مشکلات و چالش های فرا راه آن ریاست، به منظور حل و رسیدگی به آن وعده همکاری همه جانبه نمودند.

همچنان محترم وزیر صاحب از زحمات فراوان رئیس و پرسونل این ریاست اظهار قدردانی نموده و برای تمامی شان در پیشبرد امور محوله آرزوی موفقیت نمود.

طی این سفر محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند ضمن ملاقات و دلجویی از خانواده شهید مجیب الرحمن انصاری، به روح پاک وی اتحاف دعا نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۶ - ۹:۲۳
Background image

وزارت امور شهدا و معلولین جلسۀ پیرامون برگشت پول های معلق مربوط این وزارت در برخی از بانک های خصوصی را برگزار نمود

در جلسۀ که به همین منظور در وزارت امور شهدا و معلولین دایر گردیده بود در آن محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری، محترم قاری محمد امین درویش رئیس امور مالی و حسابی و. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۵ - ۱۳:۴۸
Background image

کار بازسازی تعمیر الحاقیه وزارت امور شهدا و معلولین آغاز گردید

در برنامۀ افتتاح کار بازسازی تعمیر متذکره محترم قاری شاه محمد دوست رئیس دفتر وزارت، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری، محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامه، محترم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱ - ۹:۹
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان معرفی و به کار آغاز نمود

در این جلسه معرفی، محترم مولوی عزیزالله انس معاون والی ولایت بامیان، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین، محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط. . .

BACK TO NEWS