ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان پروسۀ سروی برخی خانواده‌ های شهداء را در شهر کابل انجام دادند

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۹:۳۲

محترم مولوی عبدالاحد سعد آمر امور شهداء و معلولین ولایت پروان و هیئت همراه اش، روند سروی خانواده‌های شهداء را در شهر کابل انجام دادند. خانواده‌های متذکره باشندگان اصلی ولایت پروان بوده و در حال حاضر در شهر کابل سکونت دارند.

این سروی شامل خانواده‌های شهداء می‌ شد، که در نواحی یازدهم، چهارم و پانزدهم شهر کابل سکونت دارند و قبلاً درخواست های شان را به ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان سپرده بودند، در جریان این بررسی‌ها، خانواده‌ های که مطابق طرح منظورشدۀ وزارت امور شهداء و معلولین بودند، تثبیت گردیدند.

در حال حاضر روند سروی خانواده‌های متذکره به‌گونه منظم در ناحیه هفدهم شهر کابل نیز جریان دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۵:۵۶
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین از خدمات ارزنده مؤسسه بین المللی (HHRD) تقدیر بعمل آورد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به پاس خدمات شایسته به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت،هماهنگی مؤثر و همکاری دوامدار با این وزارت، به محترم قاری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۵۴
Background image

تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی امضاء گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت اقتصادی از خانواده های ایتام، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۲۴) هزار و (۴۶۵) دالر با مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی(LRD) امضاء کرد که بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۹:۱۹
Background image

کارکردها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

BACK TO NEWS