دیتابیس ثبت و نگهداشت ارقام و معلومات ریاست تنظیم خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین ایجاد گردید

asad_admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۱ - ۱۴:۱۷
mmd

به منظور بهبود مدیریت امور و ایجاد سهولت های بیشتر ریاست دیتابیس و معلومات این وزارت دیتابیس ریاست تنظیم خدمات اجتماعی را ایجاد و راه اندازی نمود.

در برنامۀ که به همین منظور در وزارت امور شهدا و معلولین تدویر یافته بود، در آن محترم مولوی باقی بالله فضلی رئیس دیتابیس و معلومات، محترم مولوی ثناءلله فرقانی رئیس تنظیم خدمات اجتماعی، محترم سید تمیم آغا آمر دیتابیس و سیستم معلوماتی و محترم یما اقبال پروگرامر دیتابیس حضور داشتند.

محترم مولوی باقی بالله فضلی دسترسی آسان به اطلاعات، ترتیب بهتر گزارشات، بلند بردن کیفیت خدمات و استفادۀ به گونۀ آنلاین را از ویژه گی های مهم دیتابیس یاد نمودند.

در عین حال محترم ثناءلله فرقانی رئیس تنظیم خدمات اجتماعی نیز بخاطر ایجاد دیتابیس از مسؤلین ریاست دیتابیس و معلومات اظهار امتنان نموده گفت در روزهای نزدیک این دیتابیس به ولایات دیگر نیز گسترش خواهند یافت.

قابل یادآوریست که قبل از این به منظور مدیریت بهتر دیتابیس ریاست عمومی مالی و اداری نیز ر اه اندازی گردیده بود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS