حمایت و رسیدگی به مشکلات زنان دارای معلولیت در اولویت کاری میباشد

sadiq_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ - ۹:۵۵
ss

حمایت و رسیدگی به مشکلات زنان دارای معلولیت در اولویت کاری میباشد.

محترم لعل الدین اریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین با محترمه حسینه صافی سرپرست وزارت امور زنان روی استراتیژی ملی معلولین دیدار و تبادل نظر نمود.

در این دیدار نخست لعل الدین آریوبی روی استراتیژی ملی معلولین و سهم زنان دارای معلولیت در این استراتیژی صحبت نموده گفتند، وزارت دولت در امور شهدا و معلولین برای ده سال اینده استراتیژی ملی معلولین را تدوین نموده و برای تطبیق ان پلان عمل که دارای چهارده بخش میباشد را نیز با ادارات دولتی شریک نموده است. آقای آریوبی روی اهمیت رسیدگی به زنان دارای معلولیت و نقش وزارت امور زنان نیز تاکید نمودند و خواستار ایجاد هماهنگی بیشتر این دو اداره شدند.

بعداً محترمه حسینه صافی از برنامه های دراز مدت وزارت شهدا و معلولین اظهار حمایت نموده و سند استراتیژی ملی معلولین را یک گام اساسی خطاب کردند. ایشان در مورد برگزاری جلسات زنان دارای معلولیت در مرکز و ولایات نیز صحبت کردند و تاکید نمودند که نظریات این قشر در پلان عمل گنجانیده شود. محترمه صافی به رهبری وزارت امور زنان هدایت داند که برای تطبیق پلان عمل روی تنظیم بودیجه کار نموده و در هماهنگی با وزارت شهدا و معلولین اجرا نمایند.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۴۰
Background image

به (۹۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین در ولایت بادغیس بسته های مواد غذایی توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۹۰۰) خانوادۀ شهدا و افراد دارای معلولیت آن ولایت بسته های مواد خوراکی که شامل شش قلم مواد خوراکی می شد، بهگونۀ شفاف و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۶
Background image

به منظور تقویت هماهنگی بیشتر و بهبود روند کاری در ریاست امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین جلسۀ اداری برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین و با حضور آمرین و کارمندان بخش های مربوطه آن ریاست تدویر یافت.

در این جلسه، ابتدا کارمندان،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۲
Background image

امضای تفاهمنامه میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه خیریه (MAPWO)

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور خودکفایی اقتصادی ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامه را به ارزش مجموعی مبلغ (۲۰۰) هزار و (۴۹۰) دالر با مؤسسه خیریه (MAPWO) امضاء نمود که بر اساس. . .

BACK TO NEWS