توزیع مساعدت های نقدی برای برخی خانواده های شهدا در ولایت بادغیس

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۲ - ۱۲:۱
mmd

محترم مولوی محمد اسماعیل رحمانی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس با سه خانوادۀ شهداء در آن ولایت از نزدیک ملاقات نموده، ضمن ابراز همدردی با خانواده های شهدا، یک اندازه مساعدت نقدی نیز با آنان انجام دادند.

همچنان رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس از نهاد های خیریه و مردم خیر اندیش آن ولایت خواست تا در این ماه مبارک رمضان از ایتام، خانم های بیوه و معلولین حمایت همه جانبه نموده و به آنان کمک های لازم فراهم نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۵۶
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت پنجشیر کمک ها توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر با همکاری یک مؤسسه خیریه به (۴۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل برنج می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه توزیع. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۴۷
Background image

به (۲۰۰) تن از ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به ‌منظور حمایت اقتصادی از ایتام، با همکاری مالی مؤسسه خیریه (ZFA) برای (۲۰۰) تن از ایتام مستحق ولایت کابل کمک ‌های غذایی و مواد حفظ‌الصحه توزیع نمودند.

این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۴۳
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۳) میلیون و (۷۰۰) هزار افغانی با مؤسسه (HHRD) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت و همچنین فراهم‌سازی دسترسی آنان به آب آشامیدنی صحی، تفاهمنامۀ همکاری را به. . .

BACK TO NEWS