به چهارصد و پنجاه (۴۵۰) خانوادۀ مستحق در ولایت زابل بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

asad_admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۷ - ۱۰:۶
mmd

مساعدت های متذکره که شامل آرد، برنج، روغن، لوبیا، نخود و بوره می شد، به حمایت مالی یک مؤسسه خیریه در هماهنگی ریاست امور شهدا و معلولین ولایت زابل به (۴۵۰) خانوادۀ شهدا و معلولین توزیع گردید.

همچنان آنعده خانواده های که مساعدت دریافت نموده بودند از مسؤلین ریاست امور شهدا و معلولین آن ولایت و نمایندگان مؤسسه خیریه اظهار امتنان نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۱
Background image

دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهدا و معلولین تحایف عیدی دریافت نمود

وزارت امور شهدا و معلولین با همکاری مؤسسه خیریۀ (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در این وزارت، تحایف عیدی توزیع نمود، که هر مستحق لباس های عیدی، بوت و وسایل ضروری دیگری را دریافت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۹
Background image

توزیع بسته های عیدی برای (۲۰۰) تن یتیم مستحق در ولایت کاپیسا

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری مالی مؤسسه (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق آن ولایت بسته های عیدی را به طور منظم توزیع نمودند.

در هنگام توزیع کمک ها، محترم الحاج. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۱
Background image

به یکصدو شصت (۱۶۰) تن افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین ویلچر توزیع گردید

ریاست تنظیم امور خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین به منظور کاهش مشکلات افراد دارای معلولیت و همچنان ایجاد سهولت های زندگی به آنان، به همکاری و هماهنگی یک مؤسسه خیریه به (۱۶۰) تن. . .

BACK TO NEWS