به پنجاه (۵۰) تن افراد معلول مستحق در ولایت بامیان ویلچر توزیع گردید

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۶ - ۹:۲۹

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان با همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۵۰) تن معلول مستحق ویلچر توزیع نمود، همچنان به هر مستحق یک اندازه مساعدت نقدی نیز صورت گرفت.

در جریان توزیع ویلچرها، محترم علی‌خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان ضمن قدردانی از توجه خاص رهبری وزارت امور شهدا و معلولین به قشر نیازمند معلولین در آن ولایت، از مسؤلین مؤسسه نیز ابراز امتنان نمودند، همچنان موصوف در رابطه به فعالیت انجام شده از سوی آن ریاست به ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت نیز معلومات همه جانبه ارایه کردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۸:۵۴
Background image

برنامۀ نیاز سنجی آموزشی برای کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین راه اندازی گردید

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برنامۀ نیاز سنجی آموزشی را با هماهنگی انستیتوت خدمات ملکی به کارمندان این وزارت برگزار نمودند.

در برنامه که به همین منظور در تالار عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۸:۵۳
Background image

کارکردها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بلخ مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۹:۱۹
Background image

به (۲۰۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین مساعدت توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از خانواده های شهداء، به همکاری مؤسسه خیریه (ZFA) به (۲۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل (۶) قلم مواد خوراکی‌، (۱۱) قلم قرطاسیه باب و (۵). . .

BACK TO NEWS