به پنجاه (۵۰) تن از افراد دارای معلولیت در ولایت پنجشیر ویلچر توزیع گردید

nasrat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۸
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پنجشیر در هماهنگی با یک مؤسسه خیریه به (۵۰) پنجاه تن از افراد دارای معلولیت ویلچر و همچنان به هر معلول مبلغ یک هزار (۱۰۰۰) افغاني پول نقد توزیع نمود.

قابل ذکر است که حین توزیع ویلچرهای متذکره رئیس امور شهدا و معلولین ولایت پنجشیر و کارمندان آن ریاست حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۹:۱۵
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۴۵۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از خانواده‌های شهداء، رسیدگی درست به نیازهای روزمره آنان و فراهم‌سازی زمینه زندگی بهتر برای قشرهای آسیب‌پذیر جامعه، با همکاری مؤسسه بین المللی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۷
Background image

رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین با رئیس عواید شاروالی ملاقات کرد

محترم مولوی کلیم‌الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین، با محترم مفتی شرافت رئیس عواید شاروالی ملاقات نمود که در جریان این دیدار، محترم مولوی محمد امین درویش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۰:۴۶
Background image

امضای تفاهمنامهٔ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه بین‌المللی (HHRD)

وزارت امور شهداء و معلولین، به‌ منظور حمایت و رسیدگی به نیازمندی های خانوادهای شهداء و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامهٔ همکاری را با مؤسسه خیریه (HHRD) به ارزش مجموعی بیش از یک میلیون و. . .

BACK TO NEWS