به هشتاد و سه تن شرکت کننده ورکشاپ ارتقای ظرفیت از سوی رهبری وزارت امور شهدا و معلولین تصدیقنامه اعطا شد

nasrat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۸ - ۱۵:۳۳
mmd

این ورکشاپ آموزشی که از سوی آمریت پروگرام های ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین به رؤسای ولایتی و کارمندان این وزارت راه اندازی گردیده بود در آن موضوعات چون اساسات اداری و ترتیب پلان در دو مرحله طی دو هفته آموزش داده شده و در پایان ورکشاپ متذکره از سوی رهبری وزارت امور شهدا و معلولین به اشتراک کننده گان ورکشاپ تصدیق نامه ها اعطا گردید.

در برنامه که به همین منظور در وزارت امور شهدا و معلولین تدویر یافته بود، در آن ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین، ملا عبدالرزاق آخند معین تخنیکی و مسلکی، شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهدا و معلولین، مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری و برخی از رؤسای ادارات مربوطه نیز حضور داشتند.

در آغاز این برنامه شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهدا و معلولین راه اندازی چنین ورکشاپ های آموزشی را در عرصۀ ارتقای ظرفیت کاری کارمندان گام مهم و اساسی دانسته و افزود: با استفاده از مهارت های فرا گرفته شده در این ورکشاپ کارمندان خواهند توانست تا خدمات بهتر و باکیفیت تر به ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت ارائه نمایند.

موصوف همچنان اشتراک کننده گان ورکشاپ متذکره را ترغیب نمود تا در عرضه خدمات به مراجعین از برخورد نیک کار گرفته و امور محوله خویش را به شکل احسن انجام بدهند.

مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین نیز که در این برنامه حضور داشت سخنرانی نموده افزود: به منظور بلند بردن مهارت های اداری کارمندان وزارت تلاش های بیشتر باید صورت بگیرد، موصوف همچنان راه اندازی چنین ورکشاپ ها را از سوی ریاست منابع بشری یک ابتکار مهم دانسته و از اساتید انستیتیوت خدمات ملکی اظهار قدردانی نموده و طی صحبت های خویش بر هماهنگی میان ریاست های این وزارت تأکید نمود.

در این برنامه مولوی عبدالرحیم احسان رئیس انستیتیوت خدمات ملکی پیرامون انستیتیوت متذکره معلومات همه جانبه ارائه نموده و از اشتراک کننده گان ورکشاپ متذکره خواست تا به یتیمان و افراد دارای معلولیت مطابق طرزالعمل وزارت امور شهدا و معلولین در بخش های مالی و معنوی خدمات ارزنده ارائه نمایند.

در جریان این برنامه مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین در مورد دستاوردهای یک ساله وزارت امور شهدا و معلولین معلومات همه جانبه ارائه نمود، وی آغاز روند تثبیت یتیمان و افراد دارای معلولیت، بلند بردن سطح تشکیلات، ترتیب لوایح وظایف به کارمندان، راه اندازی ورکشاپ های آموزشی به منظور ارتقای ظرفیت کاری کارمندان در بخش های مالی، تدارکاتی، و اساسات اداری را از مهم ترین دستاورد های این وزارت عنوان نمود.

موصوف موضوعات چون اصول اداری، مکتوب نویسی و ترتیب پلان را از اهداف مهم این ورکشاپ دانست.

در این برنامه مفتی فیصل خاموش مسؤل اطلاعات وارتباط عامۀ وزارت امور شهدا و معلولین نیز صحبت نموده و از اشتراک کننده گان ورکشاپ متذکره خواست تا از مهارت های فرا گرفته شده در امور محوله خویش بطور درست استفاده نمایند.

در ختم این برنامه مولوی گل خان احسان رئیس امور شهدا ومعلولین ولایت کاپیسا به نمایندگی اشتراک کننده گان ورکشاپ متذکره صحبت نموده و تدویر چنین ورکشاپ ها را در ارتقای ظرفیت کارمندان مهم تلقی نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۹:۴۹
Background image

به سیصد (۳۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت ننگرهار بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار ریاست امور شهداء و معلولین آن ولایت به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۳۰۰) تن ایتام مستحق بسته های مواد خوراکی توزیع نمود، کمک های متذکره شامل آرد،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۹:۳۰
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی به (۵۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت لغمان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت لغمان به منظور حمایت از ورثۀ شهداء، به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۵۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج، سایر مواد خوراکی و همچنان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۰:۴۶
Background image

دیدار محترم ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست الوزراء با معین وزارت امور شهداء و معلولین

محترم ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست‌الوزراء، با محترم شیخ‌ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهداء و معلولین، در دفتر کاری اش ملاقات نمود، در این دیدار محترم مولوی سردار. . .

BACK TO NEWS