آغاز بررسی کارکردها و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پکتیکا

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۶:۶

هیئت مؤظف وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم امین الله امینی کارمندان آن ریاست همراهی می نمود، بررسی کارکرد ها و فعالیت های انجام شده ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پکتیکا آغاز نمودند.

هدف از این بررسی، حصول اطمینان از انجام درست وظایف محوله، تعقیب سفارشات هیئت قبلی، شفافیت در اجراآت و شناسایی مشکلات در قسمت ارایه خدمات بهتر به ایتام، خانم های بیوه و معلولین می باشد.

قرار است هیئت متذکره چگونگی خدمات ارائه ‌شده به ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت، روند تثبیت و ثبت آنان، پرداخت مساعدت های نقدی ماهانه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین و سایر امورات اداری آن ریاست را به گونه همه‌ جانبه تفتیش و بررسی نموده و گزارش یافته های خویش را با رهبری وزارت امور شهدا و معلولین شریک نمایند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۶:۹
Background image

معرفی رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت نیمروز

بر اساس حکم مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوی میر احمد منیر به عنوان رئیس جدید ریاست امور شهدا و معلولین ولایت نیمروز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۶:۶
Background image

آغاز بررسی کارکردها و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پکتیکا

هیئت مؤظف وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم امین الله امینی کارمندان آن ریاست همراهی می. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۶:۴
Background image

جلسۀ به منظور چگونگی تحلیل گزارشات هیئت تفتیش و نظارت، در وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردید

جلسۀ به منظور چگونگی بررسی همه جانبه و تحلیل دقیق گزارشات یافته های هیئت تفتیش و نظارت در سطح ریاست های مرکزی و ولایتی این وزارت، تحت سرپرستی محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس دفتر مقام. . .

BACK TO NEWS