تاکید سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین بر مسوولیت‌پذیری و انجام به موقع امور

sadiq_admin
Sun, May 23 2021 8:11 AM
dd

تاکید سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین بر مسوولیت‌پذیری و انجام به موقع امور

شنبه، ۱ جوزای ۱۴۰۰

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین در دیدار با معاونان، روسا و کارمندان این نهاد بر انجام به موقع و موثر امور تاکید کرده و رهنمودهایی را در زمینه ارایه نمود.

آقای فاروقی کار کردن و ارایه خدمت در این وزارت را افتخار دانسته و یادآوری نمود که همه ما بر علاوه مسوولیت وظیفوی، مسوولیت انسانی و اسلامی نیز داریم که برای قشر با عزتِ ورثه‌ی شهدا و افراد دارای معلولیت بیشتر کار کنیم؛ زیرا این قشر برای افغانستان و حفاظت از ارزش ها و استقلال کشور قربانی فراوانی داده است.

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین اظهار نمود که محدودیت‌ها و کمبود منابع برای همه قابل درک است، اما با توجه به محدودیت‌های که وجود دارد باید بیشتر تلاش کنیم و با حوصله‌مندی و تعهد بیشتر نسبت به دیروز کار کنیم تا موثریت را به‌وجود آوریم.

آقای فاروقی در این دیدار تاکید نمود که رفتارها و برخوردها با مراجعین باید مسوولانه باشند و هرگونه رفتارهای غیر مسولانه قابل قبول نیست و با کارشکنان و اهمال‌کنندگان در زمینه برخورد جدی و قانونی صورت می گیرد.

همچنان آقای فاروقی بر مبارزه جدی و قاطع علیه هر نوع فساد تاکید نموده و در زمینه توصیه‌های لازم را با اشتراک کنندگان شریک نمودند.

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین در بخشی از سخنانش بر وضعیت عمومی کشور و مسوولیت شهروندان در قبال آن اشاره نموده و آرزوی صلح و ثبات را در کشور نمودند. وی افزود که همه‌ی ما باید با توجه به وضعیت کشور نگرش متفاوت و مسوولانه داشته باشیم و تمام مشکلات خود را با مفاهمه و تبادل نظر حل کنیم.

Latest news

Tue, Aug 10 2021 9:16 AM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری  وزارت  مالی واداری ریاست لوازیمنی  تعیین‌له‌دی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری،ملی شورا نینگ اعضالری،جمهوری ریاست وکیلی، وزارت ایشچیلری و باشقه‌لر ضیاالحق فضلی‌نی مالی واداری سرپرست  ریاست لوازیمیگه  تعین‌له. . .

Wed, Aug 04 2021 10:01 AM
Background image

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از شعبات و دفاتر کاری وزارت دیدن نمود

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت ایشچیلری بیلن اوچرشدی.

     پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت نینگ ایشچیلری بیلن اوچرشیب اولرنینگ قیینچیلیک و. . .

Mon, Aug 02 2021 1:49 PM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی دولت‌میز نینگ بیر تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشدی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی افغانستان تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشیب شهیدلر ورثه سی و ناگرانلر تورمیش طرزینی حقیده تولیق بحث لشدی.

فاروقی جنابلری. . .

BACK TO NEWS