امضای تفاهمنامه همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خیریه همدرد

asad_admin
Wed, Feb 04 2026 9:31 AM

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از قشر نیازمند ایتام و خانم های بیوه تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۴۵) هزار و (۱۰۰) دالر با مؤسسه خیریه همدرد به امضاء رسانید.

بر اساس این تفاهمنامه، برای (۱۱۲۵) تن ایتام و خانم های بیوه در ولایات کندهار و هلمند مساعدت صورت می گیرد.

که بدین ترتیب، به (۳۰۰) تن از خانم های بیوه (۱۱) قلم مواد خوراکی‌ و غیر خوراکی و همچنان برای (۸۲۵) تن ایتام لباس های عیدی توزیع می‌گردد.

تفاهمنامه متذکره میان محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین و محترم مختار احمد کاکړ رئیس مؤسسه خیریه همدرد به امضاء رسید.

محترم مولوی ثناء الله فرقانی ضمن قدردانی از کمک‌های مؤسسه متذکره در راستای حمایت از ایتام و خانم های بیوه از رئیس این مؤسسه خواست تا مساعدت‌های خویش را گسترش دهند، که بدین ترتیب شمار بیشتری از افراد مستحق تحت پوشش قرار گیرند و از حمایت‌های مستمر این مؤسسه بهره‌مند شوند.

Latest news

Tue, Aug 10 2021 9:16 AM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری  وزارت  مالی واداری ریاست لوازیمنی  تعیین‌له‌دی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری،ملی شورا نینگ اعضالری،جمهوری ریاست وکیلی، وزارت ایشچیلری و باشقه‌لر ضیاالحق فضلی‌نی مالی واداری سرپرست  ریاست لوازیمیگه  تعین‌له. . .

Wed, Aug 04 2021 10:01 AM
Background image

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از شعبات و دفاتر کاری وزارت دیدن نمود

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت ایشچیلری بیلن اوچرشدی.

     پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت نینگ ایشچیلری بیلن اوچرشیب اولرنینگ قیینچیلیک و. . .

Mon, Aug 02 2021 1:49 PM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی دولت‌میز نینگ بیر تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشدی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی افغانستان تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشیب شهیدلر ورثه سی و ناگرانلر تورمیش طرزینی حقیده تولیق بحث لشدی.

فاروقی جنابلری. . .

BACK TO NEWS