وزارت امور شهدا و معلولین به منظور ارتقای ظرفیت و مهارت ها به رؤسا و کارمندان ولایتی وزرات پروگرام آموزشی را راه اندازی نمود

nasrat_admin
Sat, Oct 15 2022 2:48 PM
mmd

در مراسم افتتاح این پروگرام آموزشی شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی راه اندازی چینن برنامه ها را در بالا بردن ظرفیت های کاری  کارمندان، نیازمبرم دانسته افزود: باید اشخاص مسؤل احساس مسؤلیت داشته باشند، علم اداری را یاد بگیریم تا باشد به  یتیمان، معلولین و خانواده های ایشان خدمات معیاری را عرضه نمایم.

موصوف همچنان غفلت وظیفوی را جرم بزرگ پنداشته و رؤسا و کارمندان را  به انجام وظایف شان با مسؤلیت پذیری کامل ترغیب نمود. وی از آنها خواست تا دراجرای وظایف شان از غفلت وظیفوی اجتناب نموده و وظایف یومیه شان را با مسؤلیت پذیری کامل انجام دهند.

در این مراسم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومي مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین نیزصحبت نموده افزود:جنگ چهل سال اخیر در کشور بدبختی های زیادی به همراه داشته است،  پس نیاز است تا مسؤلیت های سپرده شده را به ایمانداری و اخلاص کامل انجام دهیم.

موصوف ابتکار ریاست منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین را در راه اندازی پروگرام های آموزشی  قابل تحسین عنوان نموده، از تشریف آوری ترینران و اساتید  کمیسیون  مستقل اصلاحات اداری و خدمات ملکی  اظهار قدر دانی نموده از آنها خواست تا در آموزش مهارت های اداری به کارمندان وزارت امور شهدا و معلولین تلاش همه جانبه به خرچ دهند.

مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومي مالي و اداری وزارت امور شهدا و معلولین تأکید نمود تا در عرضه خدمات بهتر به ورثه شهدا و معلولین گام های اساسی بردارند.

در پروگرام آموزشی فوق الذکر مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین نیز پیرامون اهمیت راه اندازی پروگرام های آموزش ارتقای ظرفیت کارمندان صحبت نموده افزود: در جریان این پروگرام کارمندان وزارت امور شهدا و معلولین مهارت های اصول اداری، ترتیب پلان، مکتوب نویسی و موضوعات اساسی مربوط به اداره را فرا خواهند گرفت.

ورکشاپ متذکره از سوی آمریت ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین به منظور ارتقای مهارت های کارمندان راه اندازی شده است،  که قرار است در آن به رؤسا و کارمندان ولایتی وزارت امور شهدا و معلولین در مدت یک هفته به همکاری اساتید کمیسیون اصلاحات اداری و خدمات ملکی مهارت های مسلکی آموزش داده شوند.

قابل یادآوریست که در ورکشاپ متذکره به تعداد (۶۰) تن از کارمندان ولایتی وزارت امور شهدا و معلولین اشتراک نموده اند که در ختم این پروگرام به اشتراک کننده گان ممتاز تقدیر نامه ها نیز تفویض خواهند شد.

Latest news

Tue, Aug 10 2021 9:16 AM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری  وزارت  مالی واداری ریاست لوازیمنی  تعیین‌له‌دی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری،ملی شورا نینگ اعضالری،جمهوری ریاست وکیلی، وزارت ایشچیلری و باشقه‌لر ضیاالحق فضلی‌نی مالی واداری سرپرست  ریاست لوازیمیگه  تعین‌له. . .

Wed, Aug 04 2021 10:01 AM
Background image

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از شعبات و دفاتر کاری وزارت دیدن نمود

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت ایشچیلری بیلن اوچرشدی.

     پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت نینگ ایشچیلری بیلن اوچرشیب اولرنینگ قیینچیلیک و. . .

Mon, Aug 02 2021 1:49 PM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی دولت‌میز نینگ بیر تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشدی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی افغانستان تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشیب شهیدلر ورثه سی و ناگرانلر تورمیش طرزینی حقیده تولیق بحث لشدی.

فاروقی جنابلری. . .

BACK TO NEWS