وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور تهیۀ مواد غذائی برای ایتام و زنان بیوه با مؤسسه خیریۀ اجتماعی احساس امضأ نمود

nasrat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۵ - ۱۱:۲۱
mmd

براساس این تفاهمنامه شصت (۶۰) تن ایتام و زنان بیوه در ولایت هرات تحت پوشش قرار می گیرد که بر بنیاد آن برای افراد مستحق فوق الذکر مواد غذائی که در آن برنج، روغن و بوره شامل می باشد، توزیع خواهند گردید.

تفاهمنامۀ مذکور فی مابین محترم ملا صدو خان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم روح الله صاحب زاده معاون مؤسسۀ متذکره به امضاء رسید.

حین امضأی تفاهمنامۀ متذکره محترم ملا صدو خان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان از کمک های مؤسسه متذکره اظهار قدردانی نموده افزود: وزارت امور شهدا و معلولین یگانه وزارت است که به این قشر آسیب دیده (یتیمان، خانم های بیوه و معلولین) خدمات ارائه مینمایند. موصوف از معاون موسسۀ متذکره خواست تا مساعدت های خویش را در هماهنگی با این وزارت انجام دهند تا باشد مساعدت ها به گونه درست و شفاف در دسترس مستحقین واقعی قرار گیرد.

در عین حال محترم روح الله صاحب زاده معاون مؤسسۀ احساس، در قسمت فراهم نمودن مساعدت های بیشتر وعدۀ همکاری نمود.

قابل یادآوریست که ارزش مجموعی پروژه متذکره دوهزارو چهارصدو پنجاه (۲۴۵۰) دالر امریکایی می باشد که در ولایت هرات تطبیق میگردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

برگزاری جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز

به منظور بهبود روند کاری جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی نقیب الله سنان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندز با حضور تمامی کارمندان بخش های مربوطه تدویر یافت.

محترم مولوی نقیب الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

BACK TO NEWS