صد (۱۰۰) تن افراد معلول مستحق در ولایت کابل ویلچر دریافت نمود

asad_admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۳ - ۱۳:۱۲
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کابل به همکاری مؤسسه یفت به منظور ایجاد سهولت های لازم به معلولین به (۱۰۰) تن افراد دارای معلولیت ویلچر توزیع نمودند.

ویلچرهای متذکره در حضور داشت محترم قاری شمس الامین زهیر رئیس امور شهدا و معلولین ولایت کابل، محترم ملا مطیع الله ابوالمختار آمر نظارت از تطبیق پروژه های انکشافی و محترم محمد راشد حیدری معاون مؤسسه یفت توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۱
Background image

دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهدا و معلولین تحایف عیدی دریافت نمود

وزارت امور شهدا و معلولین با همکاری مؤسسه خیریۀ (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در این وزارت، تحایف عیدی توزیع نمود، که هر مستحق لباس های عیدی، بوت و وسایل ضروری دیگری را دریافت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۹
Background image

توزیع بسته های عیدی برای (۲۰۰) تن یتیم مستحق در ولایت کاپیسا

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری مالی مؤسسه (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق آن ولایت بسته های عیدی را به طور منظم توزیع نمودند.

در هنگام توزیع کمک ها، محترم الحاج. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۱
Background image

به یکصدو شصت (۱۶۰) تن افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین ویلچر توزیع گردید

ریاست تنظیم امور خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین به منظور کاهش مشکلات افراد دارای معلولیت و همچنان ایجاد سهولت های زندگی به آنان، به همکاری و هماهنگی یک مؤسسه خیریه به (۱۶۰) تن. . .

BACK TO NEWS