رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت فراه به کارمندان آن ریاست معرفی گردید

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۵:۲۰

به اساس حکم مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پيشنهاد و لزوم دید مقام وزارت امور شهداء و معلولین، محترم ملا سید ولی به عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت فراه از سوی محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری به کارمندان آن ریاست رسماْ معرفی و به کار آغاز نمود.

در این برنامه معرفی، محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان، محترم مولوی احسان الله حقانی رئیس مرکز حمایوی ورثه شهداء و معلولین، محترم مولوی امین الله غازی رئیس دفتر مقام ولایت فراه، محترم اسامه سخنگوی دفتر ولایت و محترم مولوی قدرت الله حقانی آمر محاسبه حقوق معلولین مرکز حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS